Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Setur İle Yurt Dışı Tura Gitme Pişmanlığı

29 Temmuz 2024 01:09

Setur firmasından 1039432 voucher numaralı 14-21 Temmuz tarihli Paris Benelüx turu satın aldım. Tur günü havalimanında rehberimiz ile tanıştığımızda kendisinin rehber değil tur lideri olduğunu ifade etti, ayrıca sözleşmemizde yazmamasına ve acentemiz tarafından belirtilmemesine rağmen günlük kişi başı 3 eurodan eşimle birlikte 48 euro bahşiş parasının mecburi olduğunu söyleyerek topladı. Paris'e gidip tura başladığımızda tarihi eser ve bölgeler hakkında bilgi istediğimizde Google'da her türlü bilginin olduğunu, oradan her şeyi bulabileceğimizi söyledi. Tur yapılan bölgelerde sadece serbest zaman ve toplanma saatleri ile yerini organize etti. Böylelikle tur liderinin tur rehberi olmadığını anladık, sözleşmemizde yazan profesyonel rehberlik hizmetini almadık. Son gün Düsseldorf'ta kaldığımız otel kağıt üstünde 4 yıldızlı olmasına rağmen kliması yoktu ve minibar dolapları kilitliydi. Yaptığımız alışverişleri dolaba koyamadık, durumu ilettiğimiz otel bize acentemizin anlaşmasının böyle olduğu şeklinde cevap verdi. Dönünce turu satın aldığım acenteye durumu ilettiğimde böyle bir bahşişin sözleşmede olmadığını, bu ücreti geri talep edebileceğimizi ve Setur müşteri iletişim merkezine durumu iletebileceğimizi belirterek bana bir mail adresi verdi. O maile yazmama, Setur'un gönderdiği anketi doldurmama, Setur sitesinde yer alan iletişim bölümündeki şikayet formumu iletmeme rağmen 1 haftalık sürede geri dönüş yapılma zahmetinde bile bulunulmadı. Bundan sonra firmadan öncelikle sözleşme dışı toplanan ve almadığım rehberlik ve bazı günler suyun olmadığı, bazı günler fişlerin çalışmadığı wifisiz araç için toplanan 48 euronun tarafıma iade edilmesini, daha sonra Setur'un bu ilgisizliğinin sonucu olarak sözleşmede yer alan hizmetlerin sağlanmadığı ve eksik hizmet verildiği gerekçesiyle ödediğim ücretin iadesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim. Bu yaşadıklarımızı, bir yıl biriktirdikleri parayla bir hafta tatile giden insanların bizim gibi yaşamaması adına paylaşıyorum. Bir daha Setur adının geçtiği hiçbir organizasyonun içinde olmayı düşünmüyorum. İnsanları mağdur ettikleri yetmiyormuş gibi bir de iletilen tüm şikayetlere rağmen müşterisine saygı gösterip cevap verme nezaketinde bulunmayan bir firma.

Yasin
Yasin
03 Ağustos 2024 01:28

O kadar ilgisizler ki en son ben tekrar kendilerini arayıp niye dönüş yapmadıklarını sorduğumda onlara gönderdiğim maili buldular, telefona çıkan şikayet hattındaki görevli konuyu inceleyip geri dönüş yapacağını söyledi, 3 gün geçti, ne arayan var ne soran, bir daha Setur acentesinin önünden geçmem, Koç Grubu şirketi diye güvendim bin pişman Sözleşmede yazmayan ücret alındı sözleşmede yer alan rehberlik hizmeti sağlanamadı buna rağmen unsurlarında bile değil müşteri o yüzden bundan sonra onları önce Tursab'a sonra da Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim sessiz kalarak unutturacaklarını sanıyorlarsa çok yanılıyorlar mücadele yeni başlıyor.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Setur Yurt Dışı Turu Check-in Problemi

13 Temmuz 2024 18:57
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 12:02
Setur Un Foyası Ortaya Çıktı
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan 4 Yıldızlı Otel Yerine Düşük Standartta Konaklama Ve Yetersiz İade Teklifi

13 Eylül 2025 22:07
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 20:17
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 12:52