Sephora Uygulama İlk Alışverişe Özel Kupon Hesabıma Tanımlanmıyor

Sephora Uygulama İlk Alışverişe Özel Kupon Hesabıma Tanımlanmıyor
30 Eylül 2024 20:50

Sephora uygulamasında ilk internet alışverişime özel 500 lira ve üzeri ilk siparişim için 'APPOZEL150' kodunu kullanmak istedim; fakat kodu uygulayamıyorum, süresinin geçtiğine dair bir bildirim alıyorum. İlk defa sipariş vereceğim ve bu avantajdan yararlanamıyorum. Kodun hesabıma tanımlanmasını talep ediyorum.

05 Ekim 2024 21:28

Sephora uygulaması üzerinden yapacağım ilk alışverişime özel ''APPOZEL150'' indirim kuponunu kullanamıyorum. Lütfen belirttiğim kuponu veya uygulama üzerinden ilk alışverişe özel başka bir indirim kuponunu kullanabilmem konusunda bana yardımcı olun. Telefonumdan veya mail adresim üzerinden de ulaşabilirsiniz. Şikayetimi bir kez daha belirtmiştim ertesi gün 1 kez erken saatlerde müşteri hizmetleri tarafından arandım fakat yetişemedim. Bu kampanya fırsatından yararlanabilmek istiyorum, ilgilenirseniz çok sevinirim.

05 Ekim 2024 21:27

Sephora uygulaması üzerinden yapacağım ilk alışverişime özel ''APPOZEL150'' indirim kuponunu kullanamıyorum. Lütfen belirttiğim kuponu veya uygulama üzerinden ilk alışverişe özel başka bir indirim kuponunu kullanabilmem konusunda bana yardımcı olun. Telefonum veya mail adresim üzerinden de ulaşabilirsiniz. Şikayetimi bir kez daha dile getirmiştim ertesi gün erken saatlerde 1 kez aradınız, yetişemedim. İndirim fırsatından yararlanabilmek istiyorum ilgilenirseniz sevinirim.

01 Ekim 2024 10:13 (Şikayetten 13 saat sonra)

Damla
12 Mart 2024 21:17

Semanur
15 Mart 2024 13:45
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 23:36
Sephora Uygulamasında Promosyon Kodu İptali
Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

Ecrin
08 Kasım 2024 21:52
İndirim Hakkımız Neden Uygulanmadı?

Sephora İndirim Kodu Kullanılmıyor

Kübra