İrem sonuçtan memnun

Capacity Sephora Çalışan Acemiliği

06 Eylül 2024 14:33
İrem'in Teşekkür Mesajı
“Mağaza çalışanına çok teşekkür ederim”

Capacity AVM'de çalışan E*** Hanım! Mağazaya girdim ve ürün değiştirmek istediğimi söyledim. Ürünü Molof'tan almıştım ve oradaki çalışan tester da vermişti. Ben de ürünü de alayım, kalsın, tester kullanıp karar veririm dedim. Molof'taki çalışan evet öyle yapabilirsiniz dedi. Ürün uymadı ve ambalajlı ürünü götürdüm Capacity mağazasına. E*** Hanım ambalajı açarken ucunu yırttı ve kullanmışsınız dedi. Farklı bir tavırla sonra yeni ürün getirdi ve o ürünü de açtı ki ürün açılmamalı, son kullanma tarihi var. Arkamdaki müşterilere sordu, şok oldum ve müşterinin bir tanesi ikisi aynı ben anlayamadım dedi. E*** Hanım ısrarla kullanılmış dedi ve bu bir değil, daha önce de bana aynı şeyi yaptı. Asla müşteri memnuniyeti olan bir çalışan değil. Gerekli işlemleri yaptım, bekliyorum. Umarım Sephora dediği gibi müşterisini memnun ediyordur ve gidecekseniz kesinlikle Molof'a gidin, çok iyi çalışanlar.

06 Eylül 2024 15:16 (Şikayetten 43 dakika sonra)
06 Eylül 2024 19:04

Aldığım mağazaya gittim molof İstanbul AVM'deki Sephora çalışanlarına çok teşekkür ediyorum gerçekten çok kibar ve çözücüydü mağaza yetkilisine çok teşekkür ediyorum alışverişim hep buradan olur

06 Eylül 2024 19:05

Mağaza çalışanına çok teşekkür ederim

Mağaza Müdürünün Ters Tavırları Alışveriş Keyfimi Kaçırdı

Semin
02 Nisan 2025 17:49
Ece sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 15:33
Nebiha sonuçtan memnun değil

Sephora Mağazasında Saygısız Hizmet Deneyimi

Nebiha
13 Ocak 2025 21:57
Esra sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 11:12

15 Aralık 2024 22:57