Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Seat Ateca 1.6 TDI DSG Aracım Seyir Halinde Kendini Tamamen Kapatması

Nihat
10 Ocak 2024 11:23

Merhabalar,
İstanbul Yenibosna Altur Seat satış kısmından 2020 yılı Eylül ayında Seat Ateca 1.6 TDI Ecomotive Excellence otomatik vites Gümüş renkli bir araç aldım. Yaklaşık 3,5 senedir aracı kullanmaktayım. Araç şu ana kadar toplamda 4 defa seyir halinde iken kendi kendine motor kapattı ve aracın sürücü ekranı bilgileri motoru normal kapatıyormuş gibi gidiyor. Bu durum ilk sene 2 defa, ikinci sene 1 defa, yaklaşık 10 gün öncesinde 1 defa daha yaptı. Bu arızanın ikincisini İstanbul'dan Bilecik' e giderken İzmit otobanında yaşadım. Hemen dörtlüleri yakıp aracı sağa çektim. Allah' tan arkamda bana yakın bir araç yoktu, bir kazaya sebep olmadık. Bu arızayı her yaptığında aracı çalıştırmak istediğimde araç çalışmıyor, uyarı da vermiyor. Sonra kapıları kilitleyip aracın dışında yaklaşık 2 dakika bekliyorum. Sonra araca binip Start butonuna bastığımda araç normal bir şekilde çalışıyor. Bu problemle ilgili aracın ekranında da herhangi bir uyarı şu ana kadar gelmedi. Aracı bu şikayetinden dolayı garanti süresi içerisinde İstanbul Kartal Seat servisine götürdüm. Hem senelik bakımını yaptırdım hem de bu durumu kontrol etmelerini istedim. Sonuç olarak bana bir şey bulamadıklarını söylediler. Bu durumun ileride bir kazaya sebep olabileceği endişesi beni ve ailemi ciddi rahatsız etmektedir. Üstelik aldığım araç sıfır bir araç olması ayrıca rahatsız edici bir konu. Sonuç olarak bu mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim.

Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Çözülmeyen Ses Problemi Ve Servisten Alınamayan Destek

Abdulkadir
18 Temmuz 12:55

Fatih
01 Nisan 11:36

Seat Araç Alırken Yaşanan Sıkıntılar

Fatih
06 Ocak 2024 14:41
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Seat Ateca Yan Ayna Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Metin