Cem sonuçtan çok memnun

Samsung Windfree Premium Plus Dış Ünite Ses Sorunu

04 Eylül 2024 15:13
Cem'in Teşekkür Mesajı
“Ürünün yenisi ile değişimi sağlandı. Teşekkürler...”

Geçen sene aldığım Windfree Premium Plus 9000 BTU klimanın dış ünitesi pancar motoru gibi çalışıyor.
Komşular bu sorundan şikayetçi ki ben de İki üç kere gece uykudan uyandım. Servis kaydı oluşturdum ancak 1 haftayı aşkın süredir arayan soran yok. Defalarca arayıp talep oluşturduğum halde durum bu. Ses videosunu Samsung müşteri hizmetlerine ve kurulum yapan servise de ilettim. En üst seviye Samsung Windfree Premium Plus klimanın bana yaşattıkları bunlar. Komşular sesten şikayetçi olacak diye açmaya korkuyorum. Windfree diye sessiz çalışıyor diye reklamını yaptıkları klimanın pancar motorundan farkı yok. Samsung markasına güvenip daha fazla para verip bu markanın en üst seviye cihazını tercih ettim, pişmanım. Keşke başka bir marka alsaydım.

Başka kişilerinde bu sorun başına gelmiş ve Samsung arkasında durarak dış üniteyi yenilemiş, belli ki bu seride bu sorun kronik. Samsung markasının kısa sürede arkasında durarak değişim yapmasını bekliyorum.

Eğer sorunum Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim, her yerde haklarımı arayacağım; servisi, aldığım mağazayı ve Samsung markasını her yerde şikayet edeceğim.

05 Eylül 2024 11:29 (Şikayetten 20 saat sonra)

Cem
Cem
11 Ekim 2024 12:02

Ürünün yenisi ile değişimi sağlandı. Teşekkürler...

Muhammed
02 Şubat 2024 03:20
Samsung Windfree 12.000btu Klima Dış Ünite Çok Sesli Çalışıyor

Samsung Windfree Premium Plus Klima Beklentileri Karşılamadı, Servis Desteği Yetersiz

Seyfullah
25 Haziran 2025 18:32
samsung-windfree-premium-plus-klima-beklentileri-karsilamadi-servis-destegi-yetersiz-1.pdf

Samsung WindFree Klima Dış Ünitesinde Kronik Gürültü Ve Servis Sorunu

10 Temmuz 2025 09:54