Harun sonuçtan memnun değil

Samsung Klima Servisi Gelmiyor

Samsung Klima Servisi Gelmiyor
Harun
23 Ağustos 2023 00:32

Samsung'dan klima aldım alalı 1 yıl oldu. Klimada su akıtma başladı. Servisi aradım, ilk bana temizlik modunu açtırdılar bir hafta öyle geçti. Sonra klima düzelmedi. Tekrardan servisi aradım, sizinle görüntülü görüşme olacak denildi. Yine temizlik modunu açtırdılar, yine bir hafta geçti, düzelmedi. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım, durumu izah ettim, servis talebi istedim. Tamam beyefendi dediler, yine bir hafta geçti. Gelen giden yok, tekrardan aradım, kayıt bile açılmamış, kayıt açtıklarını sözde mail atacaklarmış, mağduriyet giderilsin diye acil diye. Sonra yine bir hafta geçti, ne servis aradı ne gelen giden. Sonra tekrardan aradım, tekrardan kayıt açıp mail atacaklarmış ve bana denilen beyefendi bekleyin aramayın demeye getirdiler. Servisler çok yoğunmuş, yetişemiyormuş. Kaç haftadır ne yoğunluğu bu, bu kadar mağdur olan bir müşteriye servis gönderemiyorlar mı? Çok kötü bir firma. Samsung'a yakıştıramadım. Evimde Samsung marka televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi olan bir insanım. Bundan sonra Samsung benim için bitmiştir. Yakıştıramadım. Bundan sonra da Samsung marka düşünen insanlar varsa, bu yazdıklarımı bir düşünsünler.

23 Ağustos 2023 09:13 (Şikayetten 8 saat sonra)

Oğuz
19 Ağustos 2024 23:15
Samsung Klima Servis Ve Müşteri Hizmetleri
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
25 Kasım 2024 19:18