Samgaz Aboneliğini Açtırmak Neden Hafta Sonu Olmuyor?

23 Mart 2024 16:03

Şu anda oturmuş olduğum dairenin Samgaz aboneliği daha önceki depremzede kiracı üzerine idi. Geçen sene evden taşınırken elektrik ve su aboneliğini kapatmış, ancak doğalgaz aboneliğini kapatmamış. Kendisine de ulaşamadım. O yüzden aboneliği üzerime alamadım. Eski kiracının borcunu da ödeyerek aboneliği devam ettirdim. Ancak eski kiracı 23 Mart 2024 cumartesi günü aboneliğini iptal etmesi nedeniyle doğalgaz kesildi. Kendi adıma yeni aboneliğimi e-devlet üzerinden hemen gerçekleştirdim. Ancak samgaz doğal gazın, 5 iş günü içinde ilk iş günü yapılacağını söyledi. 76 yaşındaki hasta annem, 3 çocuk ve eşimle beraber 6 kişi mağdur olduk. Kışın en soğuk günlerinde, Ramazan ayında doğalgazı keserken acele davranan Samgaz tekrar bağlamak için hafta sonunun geçmesini bekliyor. Doğalgaz açma işini basit bir resmi iş gibi hafta içi yapacaklarını söylemek, Samgaz'ın profesyonellikten uzak, müşteri memnuniyetini önemsemeyen ve vatandaşları mağdur eden bir zihniyete sahip olduğunu, tekelci bir zihniyetle hizmet verdiğini gösteriyor. Şikayetçiyim.

27 Mart 2024 10:12 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli abonemiz, Hizmetlerimiz hakkında her türlü soru, görüş ve önerilerinizi bizlere ulaştırabilirsiniz.

Nail
Nail
27 Mart 2024 10:33

Samgaz, Zaten 4441187 numaralı telefonda sorunu halledemedik diye buraya yazdık.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 12:10

Başkent Doğalgaz Yeni Abonelik Açma