Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Genpa Servis Ve İzmit Mi (Xiaomi) Mağaza Şikayet

23 Ağustos 2024 15:04

Kocaeli İzmit 41 Burda AVM de Yetkili Mi Store (Xiaomi mağazası) dan 12/08/2022 de Roborock s 5 Max (Xiaomi) marka robot elektrikli süpürge satın aldım. Cihaz sensör kirli temizleyin uyarısı vermeye başladı. Sensör temizliği yapınca kısa bir süre çalışıp tekrar tekrar sensör kirli uyarısı verip işlevsiz hale geçmektedir. Cihazımı Garanti süresi içinde (21/07/2024 tarihinde) satın aldığım mağazaya teslim ettim. Mağazanın cihazımı gönderdiği yetkili servis Genpa telekomünikasyon ve iletişim San. Tic. A. Ş. Bana teslim ettiğim mağaza aracılığı ile ve direk olarak telefonla ve yazılı olarak döndü. Cihazın su tankında kimyasal sıvı kullanıldığını bu nedenle 4 adet dahili parça değişimi gerektiğini (1. Su Tankı 2. Su motoru 3. Alt sensör takımı 4. Fan Motoru) ve tamirin garanti kapsamı dışında olacağını bu tamir için 10899 TL ücret ödemem gerektiğini söylediler.
Bende onlara cihazda kesinlikle kimyasal sıvı kullanmadığımızı Cihazımı garanti süresi içinde tamir için gönderdiğimi Cihazımın Garanti kapsamında ücretsiz tamir edilip tarafıma teslim etmelerini söyledim. Ancak kabul etmediler.
Cihazımın gönderildiği Yetkili Servis Genpa telekomünikasyon ve İletişim San. A. Ş den şikayetçiyim. Ayrıca İzmit 41 Burda mi (Xiaomi) Mağazasından da sattıkları cihazın arkasında durmadıkları, Servis nezdinde beni korumadıkları için şikayetçiyim. Cihazımın Garanti kapsamı içinde tamir edilip tarafıma teslim edilmesini istiyorum

09 Mayıs 2025 16:07
Ekstra Garantiye Rağmen Yüksek Tamir Ücreti Talebiyle Karşılaştım

Media Markt Garanti Sorunu Ve Roborock Servis Hatası

02 Nisan 2025 17:17
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 14:06
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2025 12:12

Garanti Kapsamı Dışında Kalan Süpürge Tamiri Ve Yüksek Kargo Ücreti