20 Mart 2024 01:09

ben bir hikaye anlatacağım. Umarım sizin için bir yol gösterici olur. Ben, 23 Şubat 2024 tarihinde eşime doğum günü hediyesi olarak Roborock Q7 Max robot süpürge siparişi verdim. Ürün elime ulaştığında, daha önce bir başkasına satılmış ve arızalı bir şekilde kullanılmış olduğunu gördüm. Her tarafı kir ve tüylerle doluydu ve geri gönderilmişti. Üzerinde arızanın sebeplerinin belirtildiği dilekçe örneği ve ilk sahibinin tüm bilgileri, telefon numarası dahil, bana ulaşmıştı. Hangisine daha çok üzülsem bilemedim.

Daha sonrasında yaşananlar ise daha da trajikomikti. Ürünün karıştığını düşünerek, tüm iyi niyetimle iletişim kurmaya çalışarak, ürünü yenisini talep ederek geri gönderdim. İki hafta geçmesine rağmen ürün hakkında bilgi almak için büyük çaba sarf ettim.

Müşteri hizmetlerine bağlanmak inanılmaz zordu. Bir kere telefon açıldığında 'Beyefendi' denilip 18 dakika bekletildikten sonra telefonun kapanmasıyla şaşkına döndüm. Uzun uğraşlar sonucunda ürün tekrar elime ulaştı. Ancak aynı ürün, yine arızalı, kusurlu ve kirli tüyleriyle birlikte gönderilmişti.

İlk seferini bir şekilde anlayabilirim ama ikinci kez aynı durumla karşılaşmak kabul edilemez. Ürün mü ayıplı, firma mı sorunlu, paramla rezil olduğuma mı yanayım, kaybettiğim zamana mı üzüleyim, kandırıldığıma mı, yoksa eşime karşı mahcup olduğuma mı bilemiyorum.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
23 Aralık 2023 08:29

28 Mayıs 2025 00:35

27 Aralık 2024 21:23
Roborock Süpürge Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi
Ferat sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Robot Süpürge Garanti Kapsamında Ana Kart Arızası Ve Servis Sorunu

29 Mayıs 2025 21:48