27 Aralık 2024 21:23

Roborock Q7max marka aldığım robot süpürge, bir yıl dolmadan arıza vermeye başladı (ters yöne gitmeye çalışıyor, seçtiğim odayı bulamıyor, olmayan yerde ek oda çıkarıyor, odanın ortasında hiçbir şey yokken durup kendini kapatıyor). İki kez garantiye gönderdim. İlk gönderimde lazer sensörünün değiştirildiğini söylediler ve üzerinde adres bilgisi olmasına rağmen eski adresime gönderip beni mağdur ettiler. Tekrar kargo ücreti ödeyip geri aldım. Bir ay geçmeden aynı şikayetler devam etmeye başladı. Teknik servise ulaşmama rağmen bana dönüş yapmadılar. Roborock yetkili servisini aradığımda bana tekrar bir numaraya yönlendirilip gönderi kodu verdiler. Ürünü ikinci kez garantiye gönderdim, beni arayıp arızanın eski arızayla aynı olduğunu, lazer sensörünün kırık olduğunu, garantiye girmediğini, bunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Ben de önceki hatayla aynı olduğunu ve garantide değiştiğini söyledim. Buna rağmen hatayı bizden görüp benden sensör değişim ücreti olarak 6000 küsur lira para istediler. Ben de hatanın bizden kaynaklı olduğunu düşünmediğimi, daha önceki servis hatası olabileceğini söyledim. O yüzden ürünümü yapılmayacağını ve hatta tespiti için benden 800 lira ve kargo ücreti istediklerini söylediler. Karşımızda Roborock markasına ait hiçbir muhatap bulamamaktayız. Bulduğumuz muhatap da daha önceye dayalı hatanın giderilmesi dahilinde kısa sürede aynı hatayı verdiği takdirde hatanın bizden kaynaklı olduğunu söyleyip kendilerini sorumlu tutmayarak garantimiz olmasına rağmen ücret talebinde bulunuyorlar. Bu konu hakkında mağdur edildik. Tek suçumuz Roborock markasını seçmek oldu.

profile profile

Tuna sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 17:09
Roborock Q7 Max Yetkili Servisi
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Süpürge: Garanti Kapsamında Olmayan Sorunlar Ve Yüksek Ücret Talebi

İlknur
30 Aralık 2024 23:53
Roborock Süpürge: Garanti Kapsamında Olmayan Sorunlar Ve Yüksek Ücret Talebi

Garanti Sürecinde Filtre Bahanesiyle Asıl Arıza Giderilmedi, Mağdur Edildim

Tuğba
17 Ekim 14:40
Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 16:22

Garanti Kapsamı Dışında Kalan Roborock Sorunu