Mustafa sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2024 11:00

11 Ekim 2023 tarihinde aldığım Roborock Q7 Max robot süpürgenin performansı çok kötüydü. 1 cm kalınlığındaki tüylü olmayan halıyı dahi temizlemiyordu. Halıya zor çıkıyor, halının yakın olduğu duvar kenarlarını da süpürmüyordu. Genel olarak diğer yerleri süpürmesi de yeterli değildi.

Bu sebeple Roborock Türkiye, Mi Türkiye ve servis hizmetlerini veren Mieko Teknik ile iletişime geçip 22 Temmuz 2024'te ürünü servis için gönderdik. Robot süpürge, 5 Ağustos 2024'te “elektronik sorunu yok” diyerek geri gönderilmişti ancak hiçbir sorunu giderilmemişti. Üstelik Roborock logosu bulunan kısım kırık geldi. Süpürgeyi şarj edip denedik, şarj istasyonundan dahi çıkamaz olmuş. İyice bozuldu.

Roborock Türkiye ile tekrar iletişime geçtik, fatura vs. belge bilgileri istediler, gönderdik ama bir sonuç çıkmadı. Mieko Teknik ile yeniden temasa geçip problemi izah ettik. Bu sefer video görüntüleri ile göndermemizi istediler. 12 Ağustos 2024'te yeniden gönderdik. 28 Ağustos 2024'te cihaz geri geldi ancak yine herhangi bir şey yapılmamış, kutu içeriğine dahi dokunulmamıştı.

Sonuç olarak, yaklaşık 40 gündür robot süpürgeyi yaptırmaya çalışıyorum, yapılmadığı gibi bazı parçaları da kırıldı. Eskiden iyi süpürmüyordu ancak hiç olmazsa dolaşıyordu, şimdi felç oldu, yerinden çıkamaz hale geldi.

Bu sebeple, distribütör Roborock Türkiye, üretici Mi Türkiye ile yetkili servis Mieko Teknik'ten şikayetçiyim. Robot süpürgenin ya tamir edilmesi, olmuyorsa yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum.

profile profile profile

Remziye
Remziye

Nasıl bir çözüm sunuldu

Servise gönderdik, yapıldı deyip gönderdiler. Ama çalışmıyordu, üstelik bir parçası kırılmıştı. Yeniden gönderdik, geri geldiğinde yine çalışmıyordu. Çözüm bulunmadı, bozuk duruyor evde

31 Ağustos 2023 22:23

20 Mart 2024 01:09