Rixos Hotels Bir Daha Mı Asla...

26 Kasım 2023 09:08

Ara tatil süresinde 6 aile birlikte Rixos Premium Tekirova'da konakladık. Konaklama boyunca yaşadıklarımızdan buranın sadece adının Rixos olduğunu, hizmet kalitesinin 3 yıldızlı oteller ile eşdeğer olduğunu anladık.

Kalitesizlik otelin girişinde başlıyor, karşılayan ilgilenen kimse yok, biz kendimiz gidip Etstur'a 'biz geldik, bizimle ilgilenir misiniz? ' dedik. Odalar hazırlanana kadar kahvaltı yapalım dedik, garsondan çay istedik. 'Şu an işim var, getiremem' cevabını aldık. Zaten çay gelse de masanın en ucuna bırakılıyor, 'Siz buradan alın' deniyor. Böyle bir ilgisizlik hiçbir otelde görmedim. Ana restoran tam bir hayal kırıklığı, çeşit yetersizliğini bir kenara bıraktık, koltukta, masada, her an her yerde kediler geziyor. Temiz sandığımız masada bekleyen çatallar kediler tarafından yalanıyor, daha sonra müşteri bilmediği için kullanıyor. Kediden korkan müşterilere asla anlayış gösterilmiyor. Garsonlar aslan değil, ya kedi gibi lakayıt tavırlar sergiliyor. Yaşadığımız o kadar çok olumsuzluk var ki bir daha asla tercih etmem. Premium Belek'te iki kez konaklamış bir aile olarak buranın Premium ile uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyoruz.

Tüm bunlara rağmen bize güler yüzü ile hizmet eden Lobby Bar'dan s*** Hanım'a, ana restoranda en hızlı hizmeti aldığımız ve güler yüzü ile içimizi açan P*** Hanım'a ve hoş sohbeti, eli lezzetli pide şefi M*** Usta'ya teşekkür ediyoruz.

Sevda
Sevda

Gerçekten kedilerden rahatsız olanları asla anlamıyorlar masaya tepemize çıkıyorlar artık yeter

26 Temmuz 2023 16:32
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Rixos Hotels Tekirova'da Büyük Hayal Kırıklığı Yaşadık

30 Haziran 2025 17:42