Renault Symbol 2016 Arıza

25 Haziran 2024 11:0119.202

Aracım Renault Symbol 2016 Joy model 1.2 benzinli (gazlı) dır. Aracımda arıza olarak motor ışığı yanıp sönmesi, ABS ve kaygan zemin ışıkları devamlı yanıyor ve aracın devri düşüyor. Araç zor gidiyor ve traktör gibi çalışıyor. Başına gelen ya da çözüm bulmuş olan var mı? Yetkili servisten destek bekliyorum.

25 Haziran 2024 14:58 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Yorumlar(10)

26 Nisan 16:46

Abi hala aynı traktör gibi çalışıyor buji falan değişti ama tık yok gene aynı çekiş düşük zorlanıyor servis garanti verdi ama ne yapacağımız belirsiz

31 Aralık 2024 21:27

Su an aynı sorunu yaşıyorum. Bobin ve bujiler değişti. 1 hafta sonra aynı sorun yine başladı. Üstelik sürekli değil ara ara yapıyor. Kesin sorun ve çözümü nedir acaba

4 Aralık 2024 19:03

Aynı sorunu her sene birkaç kez yaşadım ve çözümünü de buldum. Arabanın ateşleme bobini arızalı. Yeni bobin aldım kablolu usta takti aynı sotunu verdi. Dur abi kabloların yerini değiştireyim bunu üretenler bazan yanlış numaralandiriyi dedi. Ve öylede oldu şu an araba saat gibi ne titreme ne vuruntu ne çekişten düşme. Fıstık gibi oldu

17 Eylül 2024 12:22

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum bilgi verebilir misiniz? 2015 Symbol 1.2 benzin LPG

Eki aç
2 Ağustos 2024 17:56

Aynı sorun bizde de var 2016 Model Renault Symbol 1.2 Joy paket aynı ışıkların o bahsedilen ABS kaygan zemin ve motor ışığı sürekli hepsi yanıyor araba traktör gibi çalışıyor tekleme de yapıyor trafik ışıklarında arabanız çözüm bulundu mu acaba cevaplarsanız sevinirim sorun neymiş bir türlü tamirciler çözüm bulamadı da

Renault Aracımın Motor Ve ABS Işıkları İle İlgili Sorun

29 Aralık 2023 17:4511.365

Aracım Renault Symbol 2015 model 1.2 benzinli (gazlı) dır. Aracımda arıza olarak motor ışığı yanıp sönmesi, ABS ve kayga...

1 Destek4 Yorum

Renault Symbol Aracımdaki Kronik Arızaların Çözümünü Talep Ediyorum.

11 Mart 2024 11:2421.091

2015 Model 1.2 Joy paket Renault Symbol aracımda; kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kronik arızalar bulunmaktadır. Bun...

1 Destek2 Yorum

Renault Clio1.2 Arızaları Acil Destek

4 Temmuz 2024 17:0726.217

Aracım Renault Clio 1.2 Benzin sürekli motor arızası yakıyor, yokuş kalkış ve ESC uyarısı veriyor. Bujiler, bobinler, bu...

1 Yorum

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta

Öne ÇıkanKonular