Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servis Tam Bir Fiyasko

Renault Servis Tam Bir Fiyasko
16 Aralık 2023 10:18

Sivas Renault Oflazlar servisinde 58 ADJ 398 plakalı Clio aracımı 19.09.2023 tarihinde bakıma götürdüm. Faturayı ekte sundum. Aracım bugün itibarıyla kilometre ve yaşı dikkate alındığında 'mutlaka bakım yaptırınız' uyarısı verdi. Daha da önemli bir sorun olarak, aracın antifriz seviyesini kontrol ettirdiğimde antifrizin -10 derecede koruma sağladığını gördüm. Normal şartlarda -30 derece ve daha düşük sıcaklıklarda koruma sağlaması gerekiyor. Servisi aradığımda 'gelin bakarız, bir sorun olmuş olabilir' gibi kayıtsız cevaplar aldım. Ne bir özür ne de bir hata kabulü söz konusu oldu. 'Bakılmış mı?' diye sorduğumda 'bakılmış olması lazım' diyorlar. Faturada ücretini ödediğim hizmetten haberleri yok. Eğer araç donsa ve zarar görseydi, bu durum çok daha ciddi sonuçlar doğurabilirdi. Yaşadığım yer Sivas'a 160 kilometre uzaklıkta ve 'gelin bakarız' demeleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Servislere gitmenin hiçbir gereği yokmuş gibi hissediyorum, çünkü bu tür bir hata sanayideki bir usta bile yapmaz. Verdiğim ücretin karşılığını alamamış olmak da ayrı bir hayal kırıklığı.

18 Aralık 2023 08:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Aralık 2023 10:51

Cevabınız kes kopyala yapıştır. Bana atılan bir tane somut adım söylebilir misiniz. Müşteri memnuniyeti işi Volkswagen zirve siz ancak aynı cevapları yazın yazın durun hadi bir tane somut şu yapıldı deyin de görelim hayal mahsülüsünüz

Mahir
15 Haziran 2023 16:55
Renault Clio Cam Fitili Deformasyonu
Halil sonuçtan hiç memnun değil

0 Km Renault LED Farı Buğulanıyor

Halil
10 Kasım 2023 22:57

Renault Clio 5 Motor Takozu Arızası

08 Eylül 2023 16:03

Kürşat
18 Ekim 2024 16:19
Renault Clio Servis Sonrası Far Sorunu
Idris sonuçtan hiç memnun değil

Renault Yetkili Serviste Fahiş Fiyat Artışı Ve Kötü Hizmet Deneyimi

18 Ağustos 2025 14:10