Emrah sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 17:06

2020 Model 1.3 tce ecd 92.000km'deki Megane arabamda yavaşlarken derin bir ses olduğu için Samsun Aziz Atik Renault servisinde aracıma bakıldı ve şanzıman yağı uzatılmış garanti kapsamında ücretsiz olarak değişti. Ancak yağ değişimi ile birlikte (daha önce hiç yoktu), servisten çıkar çıkmaz aracımda yokuşlarda titreme sorunu başladı. Servisten memnuniyet amaçlı geri arandığımda sorun olduğunu ve geleceğimi söyledim. Randevu oluşturuldu, bakıldı ve debriyaj setinin değişmesi gerektiği söylendi. Uzatılmış garanti kapsamında olmadığı, yarısını Renault'un yarısını da benim karşılamam gerektiği bilgisi verildi. Yarısına karşılık 50.000 TL talep edildi. Ben de garanti uzatmanın bu durumda ne anlamı olduğunu sordum. "Bu garanti değil sigorta" dediler ancak Renault bunu sigorta değil uzatılmış garanti olarak satmakta. Burada 2 sorum var: 1) Şanzıman yağı değişimi ile ortaya çıkan sorundan servis sorumlu değil mi? 2) Uzatılmış garanti bir fiyasko mu?

31 Temmuz 2024 17:09 (Şikayetten 2 dakika sonra)
26 Ağustos 2024 14:55

Renault Samsun Aziz Oto'dan arandım ve var olan durumu tekrarlayıp kapattılar. Ben zaten biliyorum sigortanın karşılamadığını, neden aradınız dedim, bilgi vermek için dediler. 30 saniye sürdü diyalog. Büyük ihtimalle, ben bu siteye şikayet yazınca, genel merkeze "aradık" demek için aradılar sadece. Fiyasko devam.

26 Ağustos 2024 15:03

İnanılmaz, servis randevum, renaultport uygulamasından silinmiş.

26 Ağustos 2024 15:13
Renault Servis Hatası Ve Uzatılmış Garanti Fiyaskosu

Servis randevusu ekran resmi burada işte. Şu an sistemde yok.

Halil

Sattığı ürünün arkasında durmuyorlar. Aynı sözleri tekrar söylüyorlar.

Furkan sonuçtan çok memnun

Renault Servisinde İhmal Ve Garanti Mağduriyeti

Furkan
26 Şubat 15:18
"Renault müşteri hizmetlerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim, en başından sonuna kadar takipçisi oldular aracımın değişmesi gereken parçaları değişti ve arızam giderildi. Teşekkürler Renault"
Serkan sonucu yetersiz buldu

Renault Megane Vites Kutusu Sorunu Ve Garanti Kapsamı Dışında Kalma

Serkan
18 Mart 12:06
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar'da Süregelen Debriyaj Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Aydın