Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Renault Reno Expres Sorunlarım

29 Şubat 2024 16:53

750 km 2023 model Reno Expres Reno Mais bayisinden aldım. Araç ad blue tankı ve ad blue elektrik tesisatı servis garantisinden sıfır olarak değişmiş. Bunu kabul ederek aldım. Fakat araç esneme yaptığında bozuk bir yola girdiğinde tümsek gibi yerlerden geçerken arka bölmede davul sesi gibi bir rahatsız edici ses geliyor. Servise götürdük hala sorunu bulamadılar ara bölmeden geldiğini söylediler. Aracı aldıktan 3 hafta sonra direksiyon kutusu bozuk çıktı servis garantiden değiştirdi. Fakat direksiyon kutusu değiştikten sonra direksiyon ağırlaştı ve direksiyon sağa sola kırınca geri toplamada problem var. Servise götürdüm normal deyip geri gönderdiler. Simdi bir de arka amatisör bozuk çıktı servis sipariş verdi ellerinde olmadığı için bekliyoruz değişim olacak dediler. Bugün 15 km yoldan sonra araç fan açtı araba istop ettikten sonra çalışmaya devam ediyordu. Aracı 7 dak sonra tekrar çalıştırıp istop edince fan kapandı bu havalarda bu kadar kısa mesafede fan açmasının hiç normal olduğunu düşünmüyorum. Servisi aradım bana normal olduğunu söylediler fan açmazsa normal olmayacağını söylediler. İsin özü ben aracı alalı servisten çıkamıyorum ve sorunlarımız bitmiyor problemli araç aldık sanırım. Bir an önce benim mağduriyetimi gidermelerini istiyorum. Aracım şu an 4835 km.

11 Mart 2024 16:25

Hayır olmadı

11 Mart 2024 16:25

Bursa Reno Mais firmasına yazdığım şikayet ile ilgili bir dönüş sağlanmadı sadece kısa bir süre içerisinde dönüş yapılıp aranacaksınız diye cevap yazdılar fakat bu kısa zaman zarfı neredeyse 2 hafta oldu ve hala ne arayan ne de soran var bu kadar ilgisiz bir firma olduğunu hiç düşünmemiştim hiç yakışmıyor Reno Mais firmasına bu şekilde dönüş alamazsam kanuni yollarla arayacağım hakkımı

profile profile
29 Şubat 2024 17:58 (Şikayetten 1 saat sonra)
05 Mart 2024 18:00

Kendi tarafıma bir dönüş sağlanmadı bir an önce benim bu mağduriyetim ile ilgilenirseniz memnuniyet duyarım beni bu durum çok rahatsız ediyor

14 Mart 2024 10:37

Bursa Reno Mais şikayet

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
25 Haziran 2023 14:13
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
08 Ocak 2024 20:19