Levent
22 Mart 2024 16:04

2019 model Renault Megane 4, cam tavanlı bir aracın sahibiyim. Aracımda herhangi bir müdahale ya da darbe olmaksızın cam tavanın ön çıtasının ortadan ikiye ayrıldığını fark ettim. Bununla ilgili olarak yetkili servise başvurarak dosya oluşturdum; ancak bana dönüş yapıldığında, aracın garantisi olmadığı için ücretsiz değişim yapılamayacağını, ancak belirli bir ücret karşılığında değişim yapabileceklerini belirttiler.

Yaptığım araştırmada, benim aracımdaki sorun gibi, cam çıtası ortadan ikiye kırılmış başka araçlar olduğunu öğrendim. Birden fazla araçta aynı sorunun olması, üretim hatasına işaret etmiyor mu? Ancak bu hatayı, küresel bir marka olan Renault kabul etmeyip, garanti süresini bahane ederek ücretsiz değişime yanaşmıyor. Aracımın bu kronik sorununun giderilmesini talep ediyorum.

Serkan

Merhaba arkadaşlar. Aynı sorun benim aracımda da var. Bir çözüm bulabildiniz mi? Ben servise gitmedim ama internette araştırma yaptım. Üç tane plastik parça olan çıta seti yaklaşık 17.000₺, o sebeple öylece bıraktım. Çatlak yerlere folyo kaplatsam diyorum, sizce çözüm olur mu?

Ruhi
Ruhi

Merhaba Levent bey ben de aynı sorunla karşılaştım nasıl bir yol izlediniz servis benden çok fahiş bir fiyat istedi

Rahman
Rahman

Levent bey merhaba. Aynı sorun benim aracımda da var. Nasıl bir yol izlediniz, kendiniz mi yaptırdınız ya da tamir mi ettirdiniz. Yoksa servisten ücretsiz mi yapıldı?

Hüsamettin
Hüsamettin

Çatlak olan yeri dremel yardımıyla oluk halinde açarak içini 404plastik çelik yapıştırıcı ile doldurdum. Yapıştırıcının kuruması bayağı zaman alıyor. Ama sonuç bir yıldır kullanıyorum. Özellikle sıcak havada yapılması ve özellikle camdan taraf fitile akmasını engellemek için bir engel koymanız lazım. Özellikle ilk yarım saatte akan yeri yukarı doğru toplamanız lazım

Renault Megane 4 Açılır Cam Tavan Çıtası Çatlak Problemi

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Cam Tavan Kronik Sorunu

28 Ekim 2024 00:00
Renault Megane 4 Cam Tavan Kronik Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Sunroof Bakaliti Sorunu

Yunus
13 Kasım 2023 00:37
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
31 Ağustos 2023 22:30