Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Renault İkame Araç Vermiyor 1 Haftadır Aracım Serviste

Renault İkame Araç Vermiyor 1 Haftadır Aracım Serviste
Abdullah
09 Mayıs 2024 18:18

Merhaba, aracım Renault Clio 5 2021 model otomatik. Daha önce duymadığım bir ses nedeniyle aracımı yetkili servise bıraktım. Usta, sesin şanzımandan geldiğini söyledi. Bir hafta oldu ve araç hâlâ serviste bekliyor. Video çekilmiş ve Renault'tan cevap bekleniyor. Bu süreçte bana ikame araç verilmedi. Aracımın garantisi olmasına rağmen bir haftadır çocuğumu okula otobüsle götürüyorum ve işe otobüsle gidiyorum. Bugün Renault tarafından ikame araç başvurum reddedildi. Araç serviste kalsa bile sesten dolayı ikame araç verilmiyormuş. Ben mağdur oldum. 'Sağlamdır, sorun çıkarmaz' diye Renault tercih ettik ancak aldığımız günden beri sürekli serviste kalmak zorunda kaldık. Aracın şanzımanı değişse bile yurt dışından parça beklememiz gerektiği söylendi. Bu sürecin yaklaşık bir ay kadar süreceği belirtildi. Şimdi sizlere soruyorum; şanzımandan gelen bir ses nedeniyle aracımı servisten alıp kullanmaya devam mı etmeliyim, yoksa parça gelene kadar ne yapmalıyım? Yaşadıklarım gerçekten kabul edilemez. İkame araç vermeniz için daha ne olması gerekiyor? Ustalar şanzımandan ses geldiğini söylüyor, aracı kullanmam tehlikeli olabilir. Siz büyük bir firmasınız; neden müşterilerinizi mağdur ediyorsunuz? Neden garantili aracım servisteyken ikame araç alamıyorum? Arabadan ve markadan soğudum. Sanki bilinçli olarak mağdur edilmeye çalışılıyormuş gibi hissediyorum. Araç kullanılamaz durumdaysa veya sesten dolayı serviste bekliyorsa ne fark eder? Sonuçta her iki durumda da serviste bekleniyor ve parça bekleniyor. İkame araç vermemenizin sebebini anlayamıyorum.

13 Mayıs 2024 08:23 (Şikayetten 3 gün sonra)

Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Renault Araç Arızaları İle İlgilenmiyor.

Nurşen
30 Temmuz 2024 13:39
Renault Araç Arızaları İle İlgilenmiyor.
Abdülkerim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Fren Vakum Pompasından Gelen Normal Olmayan Ses

Abdülkerim
20 Mart 2024 16:44
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 1.0 Tce Motor Soğukken Metal Sesi Geliyor.

20 Aralık 2023 10:18
Tayyar sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Fren Vakum Pompası Ses

Tayyar
07 Ağustos 2023 13:50
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 10:06