Mustafa sonuçtan çok memnun

Renault Clio5 1.3 Şanzıman Yağı Problemi

22 Ağustos 2023 15:27
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Taşıtımla ilgili sıkıntıyı siteden paylaştıktan bir gün sonra, genel merkezden Yasin bey isminde bir kişi aradı ve arabayla ilgili sıkıntıyı benden ayrıntılı bir şekilde dinledi. Yetkili servisle görüşüp en kısa sürede geri dönüş yapacağını söyledi. Kısa bir süre sonra Tarsus Çayanlar Renault servisinden arandım ve şanzıman yağının tedarik edildiğini ve kısa bir sürede aracımın teslim edileceğini söylediler. Bugün aracımı Tarsus'taki Çayanlar yetkili servisinden aldım ve Niğde'ye dönüş yaptım. Aracımdaki sıkıntının giderilmiş olduğunu gördüm. Bu süreçte beni nezaketle tekrar tekrar arayıp bilgilendiren ve Renault markasına tekrar güvenmemi sağlayan, genel merkez müşteri iletişim personeli Yasin beye ve Tarsus Çayanlar Renault servis çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

2021 mart çıkışlı (2020 model) sıfır Clio 5, 1.3 Touch paket otomobil aldım. Fabrikanın verdiği garanti üstüne garanti süresini 2 yıl daha uzattım. Arabam devirlenirken vuruntu sesi geliyor. Arabam, aldığım Kayseri Gülpar Renault serviste birincisinde 10 gün ikincisinde ise 7 gün kaldı ama sorun halledilemedi. Sorunun şanzıman yağından kaynaklandığını söylediler.

Tedarik sıkıntısı nedeniyle şanzıman yağının Fransa'dan 5 ila 6 ay arasında geleceğini söylediler. Ben de arabamı Tarsus çayanlar Renault yetkili servisine götürdüm ancak aynı şeyler tekrar söylendi. En uzak ulaşımın bile saatleri aldığı 2023 yılında, bir şanzıman yağının gelmesinin aylarca süreceğine inanamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

22 Ağustos 2023 15:43 (Şikayetten 15 dakika sonra)
30 Ağustos 2023 21:13

Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Geç Çalışıyor

Muammer
23 Kasım 2023 21:21
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 10:06
Renault Sabah Motordan Garip Sesler Geliyor, 2021 Clio5 1.0Tce Xtronic 34000Km
Reşit sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 1.0 Turbo Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Reşit
23 Şubat 2024 18:24
Emre sonuçtan hiç memnun değil

5 Aylık Renault Clio Araç Arıza Sorunu

06 Şubat 2024 20:13
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Renault İkame Araç Vermiyor 1 Haftadır Aracım Serviste

Abdullah