Nur sonuçtan hiç memnun değil

Regal Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

07 Ekim 2024 14:09

Regal çamaşır makinesi aldık. 7 ay önce çamaşırlarımda arınmama, çamaşırları yırtma, sıkmada sorun, 600 devirde kırışıklık, 800 devirde sulu bırakma vardı. 3 hafta oldu. Sürekli telefonla aradım durdum. 4 gün önce onarım istemediğimi, iade veya değişim istediğimi talep ettim. Bugün görüşme sağlamadan makineyi 3 hafta sonunda kapıya getirdiler. Talebim hiçe sayıldı. Mecbur makineyi teslim alıyorum fakat iade veya değişim talebinde tekrar bulundum. Regal'in bunu düzeltmesini bekleyeceğim.

25 Aralık 2024 01:35

8 ay önce Regal çamaşır makinesi aldık yıkamasında ve sıkmasında çamaşırları yırtmasından gibi sorunlar yaşadık servisten yardım aldık ve çamaşır makinesinin kazanı ve birkaç parçası değişti biraz daha kullandık fakat farklı sorunlar oldu bu sefer temiz attığımız çamaşırları kirle çıkarmaya başladı servise tekrardan çağırdık kendi çamaşırlarını gelip attılar temiz çamaşırları kirli çıkardı ve çamaşırlarımızı da yağ lekesi vardı çamaşır makinesi yağ sızdırıyormuş değişim onaylandı çamaşır makinemiz Perşembe günü geldi fakat üzerinde çatlak şekilde geldi serviste buna şahit oldu fotoğraflarını çektiler parça değişimi önerdiler fakat biz kabul etmedik fabrikadan böyle sorunlu geldiği için mağdur olduğum çamaşırların birikti hızlı çözüm bulunması için çok defa da aradım hala fabrikadan dönüş bekliyorum

Ek
Ek
10 Aralık 2024 13:54

Regal çamaşır makinesi aldık çamaşırlarımız yırtıldı kirli çıkardı sıkmadı çamaşırları servis çağırdık kazanında sorun var dendi kazan ve 2 parça daha değişti makine tekrar geldi fakat sorunlar devam ediyordu çamaşırları temiz çıkarmıyor du servis geldi kendi atletlerini yıkadılar temiz atlet kirli çıktı bizde değişim talep ettik 1haftafir dönüş bekliyoruz mağdur olduk Regal bir değişim için kaç kere geldi servis hala fabrikadan dönüş bekliyoruz deniliyor

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Makineye Ücretli Onarım Şoku!

Okan
22 Mayıs 2025 16:19

Regal Servis Ücretleri Ve Güven Sorunları

20 Kasım 2024 16:03
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
31 Temmuz 2024 17:35
Medine sonuçtan hiç memnun değil

Regal Çamaşır Makinesi Servis Hizmeti Hayal Kırıklığı

Medine