QNB'nin Maaş Kampanyasında Mağduriyet

QNB'nin Maaş Kampanyasında Mağduriyet
17 Aralık 2024 17:46

QNB'nin maaşımı taşı kampanyasında verilen ödül, kredi kartıma borç olarak yansıtıldı. Sebebi kötü niyetli olarak çapraz işlemlermiş. Benim niyetimin iyi veya kötü olduğunu nasıl anladınız? Borcumu ödedim ve tekrar talep ettim. Böyle olmadığını nasıl ispatlayabilirsiniz ki? Resmen planlı olarak tezgahlanmış bir kampanya gibi. İnsanların QNB haricindeki hesap hareketlerini nasıl tespit edebilirsiniz? Kişisel veriler nasıl ele geçirilir? Bence kesinlikle suç işlenmiş. Zaten yasal olarak suç duyurusunda bulunacağım. 08502222900 ile 16:45'te yaptığım 8 dakika 55 saniyelik görüşmem ile 08502220900 ile 15:18'de 12 dakika 48 saniyelik görüşmelerim kayıtlıdır zaten. Mağduriyetimin giderilmemesi halinde de tüm kartlarımı kapatıp herkese de uzak durmaları yönünde telkinde bulunacağım.

profile profile profile
17 Aralık 2024 17:55 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

22 Aralık 2024 18:02

5 gündür zahmet edip aramadılar, binlerce insanı mağdur ettiler, yazıklar olsun... Artık QNB adını duyunca yolumu değiştiririm, etrafımda kim varsa da uzak durun tavsiyesinde bulunurum...

03 Ocak 2025 19:48

03.01.2025 tarihinde mail olarak cevaplandı, QNB hesaplarımda para transferi tespit edilmiş deniyor ancak sadece başka bankadan kendi hesabıma gelen para ve yine başka bankadaki kendi hesabıma giden para hareketi var bunu dışında para hareketi olmamasına rağmen uydurma bir sebeple kampanyadan çıkarıldım, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım, bana gelen cevap ve banka hesap dökümüm ile, yazıklar olsun koskoca banka hesap hareketimde olmayan işleme göre iptal etti.

Plımo sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 18:33
Can sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 16:25

18 Aralık 2024 00:07