Samet sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 11:47

Maaşım QNB'de programına katıldık fakat bugün programdan çıkartıldığım hakkında bir bildirim aldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda neye istinaden çıkartıldığımı sordum fakat bana gelen bildirim mesajını okuyor ve taahhüt ettiğim 16. Maddeye göre çıkartıldığımı söylüyor. Maddeyi okuduğumda bir dayanak yok. Bilgi almak istediğimde bankanın bu bilgiyi veremeyeceğini söylüyor. Ben bu programa katılmadan müşteri hizmetleri ile 2 defa görüştüm ve tüm maddeleri tek tek anlatmalarını istedim. Yaptığım işlemin hukuka aykırı bir şekilde sonlandırılmasından şikayetçiyim ve yargı hakkımı kullanacağım.

profile profile profile
Samet
18 Aralık 2024 11:29
QNB Maaş Programından Haksız Çıkarılma Ve Bilgi Eksikliği

Müşteri hizmetleri ile 24 dakikalık görüşmenin sonunda ekranlarında ki bir sorun nedeniyle soruma cevap veremediklerini söylüyorlar. Hiçbir şekilde yasal olarak hangi maddeye göre çıkartıldığımı söyleyemiyorlar.

18 Aralık 2024 11:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Elif
19 Aralık 2024 15:24
Eser sonuçtan hiç memnun değil

Eser
02 Ocak 12:49
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
20 Aralık 2024 18:14