Ali sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank'tan Tarafıma Ait Olmayan Harcamaya İlişkin Şikayetim

QNB Finansbank'tan Tarafıma Ait Olmayan Harcamaya İlişkin Şikayetim
02 Nisan 2024 03:31

QNB Finansbank kredi kartımdan 23.03.2024 tarihinde yüklü miktarda (37.192 TL) THY açıklamalı, benim onayım olmadan ve bilgim dışında harcama yapıldı. Bana harcama yapılmadan önce herhangi bir onay kodu veya bilgilendirme iletisi gelmedi. Harcama yapıldığına dair mesaj alınca hemen bankayı aradım ve şikayetimin işleme alındığı söylendi; fakat 10 gün geçmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmadı. Ekstre kesildiğinde borcu ödemem gerektiği belirtildi. Bankanın bu kadar yüklü bir meblağda işlem yaparken müşterisine onay kodu içeren bir mesaj göndermesi ve onay koduna göre işlem yapması gerekirken, bana hiçbir onay kodu gelmedi. Benim yapmadığım bir harcamanın tarafıma ödetilmek istenmesine itiraz ediyorum. Mesaj geldiği anda bankaya bilgi verdim; ancak banka herhangi bir işlem yapmadı. Acilen mağduriyetimin çözülmesini talep ediyorum. Bu zor ekonomik şartlarda benimle ilgisi olmayan yüklü bir harcamanın bana ödetilmesine kesinlikle itiraz ediyorum.

02 Nisan 2024 03:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Ali
Ali
03 Nisan 2024 09:19

Banka hiçbir şekilde yardımcı olmamaktadır. Çağrı merkezinden de banka şubesinden de hiçbir çözüm alamadım. Kart borcunu ödemem gerektiği daha sonra durumun benim açımdan olumlu sonuçlanması halinde meblağın kartıma döneceği bildirildi. Şu an ödeme durumum yok. Harcamadığım bir parayı, banka hatasını neden ben ödüyorum

10 Mayıs 2024 20:21
QNB Onayım Olmadan Kartımdan Para Çekti
QNB Onayım Olmadan Kartımdan Para Çekti
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 09:54
QNB Finansbank Kredi Kartımdan Şüpheli İşlem İptali
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Alışveriş Yapılmıştır

27 Eylül 2024 22:44