Yeşim sonuçtan çok memnun

QNB Finansbank Çek Tahsili İçin Alınan Masraflar Ve Tahsil Parasını Bekletmeleri

17 Mart 2024 01:04

QNB Finansbank'a tahsile vermiş olduğum çekler için Şubat ayına kadar 100 TL masraf alınıyordu, Mart ayında ise bu ücret 240 TL'ye çıkarıldı. Çeklerin vadesi Cuma gününe denk geldiğinde Güneşli Çarşı Şubesi'ndeki İstanbul bankasını arayarak ödemem olduğunu ve paranın hesabıma geçmediğini bildirdim. Bana saat 17:00'a kadar beklememi, paranın yatacağını söylediler. Ancak daha sonra bankaya ulaşamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda, konuyla ilgilenmediklerini ve şubeyi aramam gerektiğini ifade ettiler. Tabii ki mesai dışı olduğu için şubeye ulaşamadım. KMH hesabımdan faizli para kullanmak zorunda kaldım ve banka, benim faizim işlerken, paramı Pazartesi gününe kadar üç gün askıda tutarak kendi işlettiği gibi bana da faiz işletti. Yapılan bu haksızlığın telafisini ve izinsiz kullandıkları para için ödenen faizi talep ediyorum. (Not: Çeklerin tutarı 204 bin TL idi.)

17 Mart 2024 01:24 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Onat sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2024 12:46

Çek Tahsilatında Yaşanan Gecikme Ve Mağduriyet

02 Mayıs 2025 11:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 17:47

28 Aralık 2023 09:40