Hacer sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Bilgim Dışında Kredi Kartımdan Tahsilat Yapılmış

30 Nisan 2024 19:47

Lütfen şifreyi paylaşmayın! Tuborg Pazarlama a. Ş. Firması 12:08 saatli 40.000,00 TL harcamanız için şifreniz: 950842 Ref: gcnznkyk @acs.qnbfinansbank.com #950842 B003

Lütfen şifreyi paylaşmayın! Tuborg Pazarlama a. Ş. Firması 12:11 saatli 20.000,00 TL harcamanız için şifreniz: 571905 Ref: llbnxjpb @acs.qnbfinansbank.com #571905 B003

Yapılan bu harcamalar ile ilgili hiçbir alakam ve bilgim yoktur. Ancak kredi kartımdan bu tutarlar çekilmiştir. Kartımı iptal ettim. Banka ile görüştüm, harcamayı onayladığımı ve bu borcu ödemek zorunda olduğumu ilettiler. Ben böyle bir harcamayı onaylamadım veya herhangi bir kurum/site/şahıs ile bu harcama onay şifrelerini paylaşmadım. Bu işlemlerin iptal edilmesi için tarafımla iletişime geçilmesini ve bir an önce çözüm üretilmesini istiyorum. Bu harcamalarla birlikte ekstrem de kesilmiş durumda. Acil çözüm üretilmeli.

30 Nisan 2024 20:09 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Emin
Emin

Merhaba durumunuz çözüldü mü acaba aynı durum kardeşimin başına geldi süreç nasıl işliyor

Hacer
Hacer

Evet sorun çözüldü. Tborg a. Ş alışveriş yapmadığımı bankama bildirdi. Banka ile aralarında sorunumu çözdüler. Bankam yatırmış olduğum iki aylık kart ücretimi iade etti ve geri kalan borcumu sildi. Haklı olduğum ispatlandı.

31 Temmuz 2025 22:54

Haberim Olmadan Kredi Kartımdan 100.000 TL Çekildi!

09 Temmuz 2025 22:53
Esra sonuçtan memnun değil