Selim
19 Ocak 2024 14:38

Ben bu ürüne 1068 TL para ödedim geldi profesyonel olarak motor kullanıyorum elimin ölçüsü medium ben large vermeme rağmen ürün bir hafta geçmeden sol el dikişleri atmaya başladı ama sadece herhangi bir şey yok ve ben gece çalışmama rağmen herhangi bir güneş ışığına maruz kalmamasına rağmen yağmura çamura kalmamasına rağmen ürün de görselde olduğu gibi deforme olmaya başladı, sağ eldivende herhangi bir şey yok ama solda var ve ben onun için iade talep oluşturmak istedim de bana bu ürünün gönderip firmanın kontrol edeceğini söylüyorlar ama ben gönderemiyorum çünkü gece çalışıyorum hava soğuk malum kış ayındayız ben bu ürünü gönderdiğim zaman en aşağı bir hafta içerisinde bana geri gelecektir tahminlerim doğrultusunda ve benim mağduriyetimi karşılayacak muhatap alabileceğim herhangi bir yer yok sadece ürünü gönderin iade talebi açalım diyorlar başka bir şey söylemiyorlar.

Benim bir hafta içerisinde ürünün kontrol edip bana tekrar geleceği süre zarfında benim mağduriyetimi ve ben mağdur oluyorum siz bana bu ürünü incelene kadar bir eldiven gönderin kışlık olmaz şart değil o zaman ben de diyebilirim ki 1068 TL'ye aldığım bir eldivenin en azından arkasında durabiliyorlar ve almış olduğum ürün kaliteli bir ürün Prosev bu kadar kaliteli isim yapmış bir firma bu mağduriyetin karşılayamıyorsa benim yazıklar olsun ben parasını falan istemiyorum sadece almış olduğum ürünün arkasında dursunlar istiyorum.

Benim konum para değil sadece almış olduğum üründen memnun olmak istiyorum lütfen ürünün arkasında duracak kim varsa ya da yetkili firmanın ya da tedarikçi firmanın benimle iletişime geçmesini sağlayın 0553 775 ***.

23 Haziran 2023 12:05
By Elif Dursun İade Yapmıyor 1 Haftadır! Ürünü Renk Atıyor
By Elif Dursun İade Yapmıyor 1 Haftadır! Ürünü Renk Atıyor
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sorunları Ve İade Sürecinde Hayal Kırıklığı

28 Mart 14:56
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 15:26
Yanıltıcı Ürün Tanıtımı ve Geciken Para İadesi