Eda sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour Pişmanlığı

17 Nisan 2024 14:09

10-14 Nisan Ankara çıkışlı Dubai turunu satın aldık. Aldığımıza alacağımıza pişman olduk. Bizim bu turu tercih etmemizin nedeni Ankara çıkışlı olmasıydı. Uçak seferlerinden dolayı İstanbul aktarmalı uçtuk. Bu konuda şirketin suçu yoktu bunu çok önemsemedim ama şirketin umursamazlığı, müşterilere gereken özeni gösterememesi tam bir fiyaskoydu. Ekstra turları da pahalı satması ayrı bir olaydı. İlk defa gittiğimiz bir ülke olduğu için ilk başta tur şirketine güvenerek paketlerin hepsini satın aldık. Tur programında Palmiye adası olması rağmen orayı gezdirmediler bile. Tekne turu normalde akşam karanlık çöktüğünde yapılırken zannedersem bizim turcular ucuz olsun diye hava kararmadan yaptılar. Ayrıca turdaki bir abi tekne turuna para vermesine rağmen abinin otele gitmeyi unuttukları için adam gelemedi. Tur rehberimiz A******* bey ona yapacak bir şey yok deyip parasını iade bile etmedi. Kendi suçları olmasına rağmen para iadesi yapılmadı. Normalde son günümüzde otel konaklaması olmasına rağmen tura 5 gün kala programı değiştirip son gün konaklamamızı kaldırdılar. Ertesi gün sabah 7de olan uçak için saatlerce havaalanında beklemek durumunda kaldık. Tur rehberlerinden sadece Y**** bey çok iyiydi. Anlatımları, yerinde bilgileriyle mükemmel bir insandı. Turda o kadar çok mağdur insan vardı ki herkesin mağduriyeti birbirinden farklıydı. Bir daha bu turla ilçe gezisi bile yapmam. En büyük acı tecrübem bu tur oldu.

10 Mayıs 2024 16:55 (Şikayetten 23 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Dubai Turu Şikayeti

15 Nisan 2024 10:35

11 Mart 2024 23:09
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:53
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
10 Şubat 2024 12:25
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour İle Hayal Kırıklığı: Eksik Hizmet Ve İlgisiz Rehber

09 Aralık 2024 10:47