Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour İle Yaşanan Hayal Kırıklığı: Yanlış Bilgilendirme Ve Kalitesiz Konaklama

12 Kasım 2024 23:56

Pronto Tour firmasından dört kişilik iki aile olarak Orta Avrupa turu satın aldık. Öncelikle, ilk ve talebim üzerine ikinci defa olmak üzere şirket yetkilisi A*** Hanım'dan gelen maillerde programda uçuşun Sabiha Gökçen'den olacağı yazılıydı. Biz de bağlantı için Adana'dan Sabiha Gökçen'e bilet aldık. Tura üç gün kala K**** Bey'den kesin program iletildiği zaman ise uçuşun İstanbul Havalimanı'ndan olacağını öğrendik ve elimizdeki biletler Pegasus uçuşu olunca mecburen iptal edip THY'den İstanbul Havalimanı'na bilet almak zorunda kaldık. Tabii ki iptalden dolayı 10 bin TL kaybımız oldu. THY'den aldığımız biletler de yakın tarihli olduğu için pahalı alınınca orada da fazladan para ödemiş olduk.

Üç gün kala otel listesi de geldi. Hepsinin şehir merkezlerine uzak kongre otelleri olduğunu görmüş olduk. Bu arada Budapeşte ve Viyana'da dört yıldızlı olarak geçen otellerin odalarında terlik, kattık ve çay olmadığını gördük. Sorunca Budapeşte'deki otel terlik temin etti. Viyana'ya da az önce girdik, burada terlik isteyince, insanların çok aldığı için kalmadığını ve veremeyeceklerini söylediler. Tabii oteldeki ortam nasıl sigara kokuyor o da ayrı bir mevzu, Anadolu'daki yıldızsız oteller belki böyle kokmuyordur. Dört yıldızlı otelde karşılaştığımız durum bu, artık Prag'da 3 yıldızlı otelde ne olacak çok merak ediyorum. Bir daha Pronto Tour ile herhangi bir seyahate çıkmayı düşünmüyoruz hiçbir şekilde...

Turgay
Turgay
02 Aralık 2024 11:39

Hala hiç arayan olmadı konuyla ilgili...

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Orta Avrupa Turu: Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar

25 Eylül 2024 10:29
Yasemin sonuçtan çok memnun

Prontotour Orta Avrupa Turunda Uzak Oteller Ve Program Karmaşası

Yasemin
01 Ağustos 2025 00:38
"Şikayetimin üzerinden aylar geçmesine rağmen aranıp tekrar özür dilediler. Telafi etmek istediklerini ve müşterilerini kaybetmek istemediklerini belirttiler. Hatta minik bir hediye de teklif ettiler. Ben konuyu unutmuşken bile hala ilgilenip geri dönüş sağlamaları ve hizmetlerinin arkasında olmaları çok güzel. Bu ilgi bir müşteri olarak beni mutlu etti."

03 Temmuz 2024 23:52
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour Avrupa Turunda Rehber Skandalı Ve Organizasyon Mağduriyeti

09 Temmuz 2025 16:58