Pronet Saha Personeli Ve Montaj Personeli Beni Yanılttı!

21 Mayıs 2024 21:58
profile profile profile
21 Mayıs 2024 14:28

Dolandırıldım montaj ekibi ve saha personeli tarafından dolandırıldım 5 ay önce 850+ KDV olarak alarm sistemi olarak anlaştım montaj esnasından montaja gelen arkadaş kafasına göre bana sormadan bir sürü extra şeyler takmış. Ben sözleşmem dahilinde diye biliyorum meğerse değilmiş mantajdaki arkadaş cebine 3 5 kuruş fazla koyacak diye dolandırmak için takmış tabi ben bunu 3. Ayin sonunda 850 TL ödemem gereken faturayı yaklaşık 3.000 olarak kartımdan çektiklerinde öğrendim 2 aydır gelip sökün diyorum muhatap bulamıyorum telefonlarımı hiçbir şekilde ne montaj ekibi ne de benimle sözleşme yapan Esra hanım ve Cem bey hiç biri açmıyor. Sorunum çözülmezse sonraki şikayet talebimde dükkanımda bulunan bütün Pronet ürünlerini param parça edeceğim video çekip her yere yazacağım. Aslında benim en başta bu firmanın çalışanlarının dolandırıcı olduğunu bilmem lazımdı çünkü dükkanım tadilatta iken her gün farklı farklı kişiler Pronet çalışanları tabi. Beni ikna etmeye onlarla çalışmam için zorladılar. Yoksa ben kendi alarm ve kamera sistemimi takacaktım.

22 Mayıs 2024 17:17 (Şikayetten 19 saat sonra)

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Pronet Güvenlik Hizmetlerinde Tahsilat Ve İptal Sorunları Yaşadım

Hasret
25 Haziran 2025 12:30
pronet-guvenlik-hizmetlerinde-tahsilat-ve-iptal-sorunlari-yasadim-1.jpg
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Pronet’te Açıklanmayan Fiyat Artışları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Osman
10 Mart 13:55
Pronet’te Açıklanmayan Fiyat Artışları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı İznim Olmadan Kullanıldı, 1700₺ Anlaşması 3000₺ Ücret Faturasına Dönüştü

Ayşegül
30 Ocak 01:10