Profilo Tüylenme Delme Kırışıklık Yıpranma

14 Ağustos 2024 20:20

6ay önce sıfır almış olduğumuz Profilo çamaşır makinesi çamaşırlarda tüylenme, yıpranma, delme ve kırışıklık yapıyor. Düşük ısı ve düşük devirde bütün programları denememe rağmen değişen bir şey olmadı. Profilo markasından hiçbir şekilde memnun kalmadım lütfen yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum

06 Ekim 2024 09:14

Profilo çamaşır makinesi deliyor eziyor. Aldığımız günden beri aynı. Makineden çamaşırlar ezilmiş gibi çıkıyor. En düşük devirde sıkma yapsa bile çamaşırlar kırış kırış. Sorunun en kısa zamanda giderilmesini talep ediyorum. Bütün programları denememe rağmen sorun aynı

06 Ekim 2024 09:12

14 Ağustos 2024 20:05

7ay önce sıfır almış olduğumuz Profilo çamaşır makinesini aldığımızdan beri çamaşırlarda aşırı tüylenme yıpranma kırışıklık ve delme yapıyor. Düşük ısı ve devirde bütün programları denememe rağmen değişen bir şey olmadı. Ürünün değiştirilmesini talep ediyorum

15 Ağustos 2024 09:03 (Şikayetten 12 saat sonra)

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
17 Mart 2024 00:39
Profilo Çamaşır Makinesi Giysilerimizi Mahvetti. Hepsini Attık.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 15:43

Profilo Çamaşır Makinesi Tüylendirme Sorunu

18 Şubat 2024 14:19
Semagül sonuçtan hiç memnun değil

Semagül
22 Mayıs 2025 18:32