Mithat
06 Haziran 2024 22:17

15.11.2023 tarihinde Profilo marka cga252z0tr model çamaşır makinesi satın aldım. Üzerinden altı ay geçmeden kapağından su akıtmaya başladı. Müşteri hizmetlerinden yapmış olduğum servis talebim sonucunda gelen servis yetkilisi, kapak contasının muhtemelen çamaşır sürtmesi sonucu deforme olduğunu, bu nedenle conta ücretinin garanti kapsamında olmadığını ve 1200 TL karşılığında değiştirebileceğini söyledi.

Ben hatanın bizden kaynaklı olmadığını söyleyerek değişimi reddettim. Profilo müşteri hizmetlerini tekrar arayarak durumu anlattım, müşteri hizmetleri görevlisi kullanıcı hatası diyerek indirimli değişim teklifinde bulundu. Ben bunu da kabul etmeyeceğimi ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağımı belirttim. Umursamadan 'kararınızı değiştirirseniz arayın' diyerek kapattılar.

15 yıl Bosch marka çamaşır makinesi kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Çamaşır sürtmesi-sıkışması neyse, bu conta nasıl deforme olur? Üç kişilik aileyiz, hanım şu zamana kadar battaniye yorgan yıkamadı, kirliler de makine kapasitesinin yarısını aşmamıştır. Milletin aklıyla oynuyorlar, zaten dünyanın parasını veriyoruz.

Böyle cihazlara daha da cebimizdeki üç kuruşu da nasıl alabiliriz diye bakıyorlar. Bu markayı alma diyenlere rağmen aklıma uyup aldım, keşke bildiğim markadan şaşmasaydım. Parçanın değişince makinenin düzeleceğini kestiremiyorum ama gerekli servis hizmetinin ücretsiz sağlanarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Fotoğraf attım, yazıktır hanıma... Mandal tutturarak contayı düzeltmeye çalışıyor...

07 Haziran 2024 10:55 (Şikayetten 12 saat sonra)

Duygu

Kardeşim benimde aynı sorun oldu şu an makinemin değişimini istedim yine contayı değiştirelim denildi belirteyim 3 kez değişti sonuncuyu istemedim mahkemeye veriyorum bence sizlerde garanti süreniz bitmeden mahkemeye verin

Adnan

Bende aynı durumdayım. Şubat 2023 tarihinde aldığım çamaşır makinesi körük deformasyonundan dolayı su kaçırmakta ve müşteri hizmetleri de bu durumun kullanıcı hatası olduğunu belirtmekte. Bende sürekli şikayetimi yenileyerek Profilo markasının ne kadar kalitesiz malzeme kullandığı ve sattığı ürünlerin arkasında durmadığı, ürün almaya niyetli yeni müşterilerin Profilo markasının ne kadar kaliteli ürün ürettiğinin ve ürününde yaşanan sorunları çözme ile ilgili ne kadar istekli olduğunun herkes tarafından bilinmesi için her gün elimden geldiğinde yurt içi ve yurt dışı olacak şekilde şikayetimi güncellemeye devam ediyorum. Taki Profilo firması kendisinden kaynaklı durumdan dolayı müşterilerini mağdur etmeye son versin

Adnan

Profilo tüzel kişiliği hala kalitesiz ürün kullanmaktan kaynaklı kendi hatalarını kabul etmemeye devam etmektedir. Cevabi yazılarda müşteri temsilcisi sizinle bağlantıya geçecek denilmesini rağmen müşteri temsilcisi ücreti mukabilinde parçanın değiştirilebileceğini belirtmekte olup, ayıplı parçanın değiştirilmesine yönelir bir çözüm sunmamaktadır. Bu durum Profilo markasının sattığı ürünün ne kadar arkasında durduğunu gösteren ibretlik bir husustur. Lütfen çözüm üretin

Birol sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Kıyafetlerimi Yırtıyor

Birol
19 Eylül 16:46

Güllü
18 Ocak 11:52
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Kapak Contası

21 Ağustos 2024 18:22