Münire sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2024 18:47
Münire'nin Teşekkür Mesajı
“İlk görüştüğüm kişi yanlış bilgi vermiş. Mihriban Hanim bir yıl dolmadığı için garanti kapsamında, ücretsiz tamir yapıp değiştirilecek parça dedi. Servisi de bilgilendirdi. Teşekkür ederim”
31 Ekim 2024 12:54

13.11.2023 tarihinde Philips XC8349/01 şarjlı süpürge aldım. Aldıktan sonra yorumları gördüm maalesef. Çok fazla sapı kırıldı şikayeti alıyor idim. Zaten halılarda her yöne süpürülmüyor. Zorluyor. Ona dikkat ederek kullanıyordum. Kızımın halısı hiç hav yok. Duz kaygan haki. Zorlamadığımız halde kendi kendine kırıldı. Bugün aradığımda bana müşteri hatası, aksesuar diyor. Belli ki kronik bir hatası var. Herkesin aynı yerden kırılıyor. Kendi mühendislik hatasını neden muhteris çıkarıyorlar. Bilseydim böyle yapacağını Philips in gider meşhur markayı alırdım. Onlar bırakın parça değişimini yeni ürün gönderiyorlar. Kesinlikle kabul etmiyorum. Ben o kadar parayı bir yılı bile dolmadan çöpe atmak için mi verdim?

03 Kasım 2024 19:01
Philips Xc8349/01 Sapı Kırıldı, Tamir Etmiyor!

Philips malının bu kadar mı arkasında? Tenezzül edip aramadılar bile. Bir daha da bu markadan alışveriş yapmam. Herkese de anlatırım uzak durun diye

07 Kasım 2024 11:48 (Şikayetten 6 gün sonra)
08 Kasım 2024 13:13
08 Kasım 2024 13:16

Erhan
Erhan

Geçmiş olsun maalesef bizde çok pişmanız.

Münire

Teşekkür ederim, kendileri kaybediyorlar müşterileri. Dyson alsaydım yeni makine gelmişti şimdiye. Philips pişmanlıktır

Emel sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2025 13:41

Garanti Kapsamındaki Süpürge Başlığının Ücretsiz Değişimi Talebi