PHILIPS Süpürge Yedek Parça

PHILIPS Süpürge Yedek Parça
02 Aralık 2023 22:51

Philips kablosuz süpürge için kırılan parçanın yerine yedek parça üretilmediği için, kırılan bölüm yerine tamamının alınması gerektiğini ve en ufak bir dikkatsizlik sonucu kırılan bu parça için yüksek bir ücret talep edildiğini öğrendim. Yedek parçası üretilmeyen bu markayı tercih etmek pişmanlık yaratıyor. Malının arkasında durmayan, yedek parça üretmeyen Philips yerine, yıllar geçse de ürünlerinin arkasında duran Dyson'ı tercih etmeliyiz diye düşünüyorum.

14 Aralık 2023 11:44 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. En kısa süre içerisinde size ulaşılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

14 Aralık 2023 21:27

Sayın A., Gün içerisinde sizi aradık ancak telefonunuz yanıt vermediği için görüşme yapılamamıştır. Şu an sorun devam ediyor ise destek hattımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Feyza
Feyza

Merhaba aynı durum bizim başımıza da geldi parçanın tamamını almaktan başka bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

Burhan
Burhan

Maalesef başka çözüm bulamadım böyle zihniyette markaya yedek parçadan para kazandıracağıma başka marka süpürge almayı tercih ettim

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Dik Süpürge Fahiş Yedek Parça Ücreti

14 Kasım 2023 17:00

02 Nisan 2024 09:27
PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürgem Hali Süpürürken Bir Anda Kırıldı!
PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürgem Hali Süpürürken Bir Anda Kırıldı!

04 Şubat 2025 10:50

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri