17 Aralık 2024 00:12

Philips 8000 serisi dikey süpürgem bir anda E5 hatası verdi. Sonra filtreyi temizleyip tekrar denediğimde, önce E1 hatası, sonrasında E5 hatasına dönüşüyor. Yetkili birine ulaşamıyorum, 1 sene oldu. Aldığımdan beri çekim gücü de düştü. Yardımcı olursanız sevinirim.

18 Aralık 2024 09:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Cansu Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

18 Aralık 2024 15:03

Cansu Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Cansu
13 Ocak 12:05

Philips yetkili olan serviste ürünüm var 23 aralıkta vermiş olduğum ve hala hiçbir işlem yapılmadığı için müşteri hizmetlerinden yardim almak istedim ve müşteri hizmetlerinde yardımcı olmak yerine tersleyerek konuşan çalışan hiçbir şekilde yakışık olmadı benim senesi dolmadan bozulan bataryam var ve günlerdir süpürge beklememe rağmen geçiştirmeli cevap alıyorum pişman oldum Philips'ten

Philips 8000 Süpürge 5 Ayda Arızalandı: E5 Ve E1 Hataları

Metin