26 Aralık 2023 03:244.803

Merhaba herkese; 04.08.2023 tarihinde Bursa Korupark Media Markt mağazasından P****** marka buhar kazanlı ütü satın aldım. Dört ay sonra ütünün içinde bulunan su seviye sensörünün kapağının yerinden çıktığını fark ettim. Gözle yaptığım incelemede, sensör kapaklarından ikisinin olduğunu ve sağ taraftaki kapağın vidayla sabitlendiğini, ancak satın aldığım üründe sol taraftaki sensör kapağında vida yeri olmasına rağmen, ürünün montajı esnasında fabrikada tespit civatasının takılmadığını ve bu sebeple sensör kapağının yerinden çıkarak kazan içinde dolaştığını gördüm. Ürünü satın aldığım Media Markt mağazasına götürdüğümde, ürünü bırakmamı ve yirmi iş günü içinde cevap verebileceklerini söylediler. Ben de kendilerine P****** servisine kendim götürebileceğimi belirttim ve Bursa İhsaniye Mahallesi'ndeki P****** servisi K*** E*********'e götürdüm. Servis görevlisi bir bayan, kazanı alıp inceledikten sonra teknik destek kısmından bir yetkiliye gösterip geri getirdi ve garanti kapsamında tamirini yapamayacaklarını, çünkü ürünü düşürdüğümü söylediler. Sonrasında ürünün fotoğrafını çekerek iki gün içinde dönüş yapacaklarını bildirdiler. Ürünü hiçbir şekilde düşürmediğim halde ve fabrikada üretilirken eksik üretilmiş bir ekipmanı kendilerine göstererek anlattığım halde, Bursa P****** K*** E********* personelinin bu ayıplı ürününe müşteri hatası demesi, teknik ve analiz anlamında ne kadar eksik olduklarının bir göstergesi. Ayrıca, P****** markasının bu ürün özelinde sandığımız kadar kaliteli bir üretici olmadığını anlamış oldum.

5 Ocak 2024 09:36 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu hakkında kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

9 Ocak 2024 17:01

Sayın Y., Ütünüzde kazan kırık olup kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu durum fiziksel müdahale sonucu oluşmaktadır. Garanti kapsamında işlem yapılamadığını üzülerek belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Seyfettin
9 Ocak 2024 22:16

Sayin Philips yetkilileri, ürünü fiziksel olarak incelemediniz bile. Sadece gönderdiğim ilk video ve ya resimlere bakarak yorum yaptınız sanırım. Sizlere kazanın daha detaylı bir yakın çekim videosunu yaparak bu platformda tekrar iletiyorum. Ayrıca ilave birkaç tane daha resim gönderiyorum. Cevabınızda belirttiğiniz kirik ve ya çatlak izlerini banada gösterebilirseniz lütfen, söz bu konuyu bir daha üstelemeyeceğim. Ayrıca yarın en yakin satış noktasında aynı marka ve aynı model ürünün su seviyesi sensör kapağının tespit vidasının video ve resimlerini çekerek buradan tekrar göndereceğim. Bana satılan ürünün kazanı orijinal olmasına rağmen, kazan içinde sensör kapağının vidayla sabitlenmemesi Umarım sizlere üründe üretim hatası olduğunu anlamanıza yardımcı olur

Seyfettin
10 Ocak 2024 22:52

Merhaba; Dün size bahsettiğim satış mağazasındaki hatasız üründe, kazan içinde her iki kapaktada tespit vidası var. Bu durumu yüklediğim son videoda görebilirsiniz. Bana satılan üründeyse, yerinden çıkan su seviye sensör kapağında tespit vidası yok. Bu video, Umarım Philips markasının satış sonrası hizmet yetkililerinin hatalı ürettim olan ürünün farkında olmadan satışa sunduklarını ve bu hatalı ürünün bana satıldığını anlamalarına yardımcı olur. Bu arada satıcı firmanın Korupark Media Markt yetkilisi beni anladığını :) ama hatalı ürünü değiştiremeyeceklerini ve bana tüketici koruma merkezine gitmemi önerdi Şaka gibi... Philips marka buhar kazanlı ütü alacak olanlar yukarıda bahsettiğim gözle tespit edilebilen, üretim hatasını kontrol ederek bu ürünü satın almalarını tavsiye ederim. Aksi takdirde Philips markasi, satış sonrası hataları müşteriye mal etmeyi prensip edinmiş bir marka olarak destek almanız imkansız Tüm kullanıcılara saygılarımla

27 Haziran 2025 16:21

Hazne kireçlendi nasıl temizlenir

Eki aç

PHILIPS Ev Aletleri Philips Buhar Kazanlı Ütü

17 Ocak 2024 15:464.377

18.10.2023 tarihinde Ankara'daki Media Markt isimli iş yerinden Philips PSG8050/30 model buhar kazanlı ütü satın aldım. ...

PHILIPS Ev Aletleri Philips Buhar Kazanlı Ütü

14 Ocak 2024 20:47963

21.11.2023 tarihinde garantisi devam eden ütümü P******'in Karaman merkezindeki yetkili servisine verdim. Fakat ütümü ta...

Tümünü Gör
Philips Psg 8200/70 Ciddi Seviyede Su Akıtma Problemi