Philips Marathon Ultimate Süpürge Hortumu Ve Borusu Sorunlu

Philips Marathon Ultimate Süpürge Hortumu Ve Borusu Sorunlu
13 Ekim 2023 10:3812.794

22.02.2023 tarihinde Trendyol'dan Philips xb9185/07 Marathon Ultimate toz torbasız süpürge aldım. Geçtiğimiz günlerde koldan kumanda girişine çocuğun oyuncağı kaçtığı için açmak zorunda kaldım. Koldaki elektriği ileten bakır tırnaklardan biri kırıldı. Ayrıca herhangi bir zorlama olmamasına rağmen süpürürken boru kısmının üst kısmının içine alt kısmı kendi kendine giriyor.

Servise getirdim ürün garantisi var mı sordular var dedim, Philips ürün kaydı olarak kaydettim dedim. Bana kaydet kazan diye bir uygulama var oraya kaydettiniz mi diye sordular. Ben de öyle bir uygulama bilmiyorum dedim. Dolayısıyla garanti kapsamı dışında parçaları satın almam gerektiği söylendi. Philips'ten ürün alıyorsam Philips'e ürün kaydı yeterli olmalı.

Bu uygulamadan şikayetçiyim. Süpürge albenisi var ışığı var dedik aldık, hortuma bir şey tıkansa açamıyorsunuz, sadece halı süpürmekte kullandığımız süpürgenin borusunun birleşim yeri bozuluyor zorlamasanız da ve yeni alacağınız boru için de garanti vermiyorlar.

Philips benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Küçükken tanıdığım güvenli markanın resmen adı kalmış ürünleri kaçıncı sınıf sıralayamayacağım, çok kötü. Başka bir uygulamaya madem kaydolmak gerekiyor. SMS ile bilgilendirin veya ürün kaydı yapılan yere bir link koyun da bilelim değil mi?

25 Ekim 2023 17:32 (Şikayetten 12 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolleri yapabilmemiz adına hangi yetkili servise başvurduğunuzu iletmenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Ömer
2 Kasım 2023 00:08

Merhaba ilginiz için teşekkür ederim. Ankara Etimesgut yetkili Philips Servisine götürmüştüm.

PHILIPS Ev Aletleri Philips Maraton Süpürge Hortumu Kırılması

26 Mart 2024 13:021.524

Philips Marathon XP9125 süpürgeyi 19 Kasım 2022 tarihinde Trendyol'dan satın aldım. Süpürgenin kıvrımlı hortum kısmı çok...

Philips Ev Aletleri SpeedPro Max XC7043/01 Ürünümün Garanti Kapsamında Onarılmasını Talep Ediyorum

13 Ağustos 2025 21:331.687

29 Kasım 2023'de Trendyol üzerinden satın aldığım Philips xc7043/01 model süpürgemin ek yerindeki parça, tamamen normal ...

Tümünü Gör
Philips Ev Aletleri Yedek Parça Orijinali İle Uygun Değil

Philips EvAletleri Yedek Parça Orijinali İle Uygun Değil

Nurgül
Philips Elektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

PhilipsElektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

Nazlı
Philips Süpürgeyi Kapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Philips SüpürgeyiKapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Neslihan
Philips Ev Aletleri Süpürge Arızası

Philips EvAletleri Süpürge Arızası

Fatma
Philips Ev Aletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Philips EvAletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Erdal
Philips Süpürge Tekerleri Kırıldı!

Philips SüpürgeTekerleri Kırıldı!

Ridvan