Philips Hayal Kırıklığımız. 3 Süpürge 3 Aynı Sorun!

02 Ocak 2024 16:45

02 Ocak 2024 02:16

Biraz önce video ile anlatım Yaptım fakat buradan tekrar yazılım şekilde yazmak istedim Philips Power City 5 elektrikli süpürge doğru dürüst kullanmadan emiş gücü otomatikman duruyor tozu haznenin arkasındaki süngere topluyor, sık sık sünger yıkayıp kurutmak artık bana işkence gelmeye başladı, servise gidiyor, orijinal filtreler değişiyor geldiğinde bazen bir halı bazen bir gün o tozları tekrar süngeri topluyor annemin 20 yıllık Arçelik yatay süpürgesi benim yeni aldığım süpürgeden çok çok daha iyi. Hala başarılı şekilde süpürgesini yapıyor Philips'in malının arkasında durup... Bana göre üretim hatalı olan malını alıp aynı değerde bir süpürge verilmesini rica ediyorum. Yıllardır süpürgeyi servise götür, getir, yeni filtre almaktan yorulduk. Ne tesadüf ki Tesadüfen karşılaştığımız site komşularımdan 2 kişinin daha aynı süpürge ve aynı sorundan muzdarip olduğunu görüyorum, bu tesadüf olamaz marka aynı şikayet aynı bir halı süpürdüğünde toz anında arkaya gidiyor ve süpürge gücünü tamamen kaybediyor. Philips'in gereğini yapacağını düşünüyorum aksi takdirde 3 komşu gerekirse farklı yollara da başvurup, tüketici haklarından hakkımızı isteyeceğiz.

Hüsniye
Hüsniye
02 Ocak 2024 01:52

İlk yıl sorunsuz geçti ondan sonraki süreç, hep, tozu motor kısmına süngere çekti. Sürekli sünger yıkıyorum. Tesadüf 3 komşu aynı süpürge aynı sorun ile muzdarip durumdayız artık ben bu süpürgenin Philips tarafından geri alınmasını... Bana başka bir süpürgenin verilmesini istiyorum. Tüketici Hakları'na başvurup sonuna kadar hakkımı arayacağım, yoksa bir gün camdan dışarı fırlatacağım.

08 Ocak 2024 17:04 (Şikayetten 6 gün sonra)

Philips Süpürgede İlk Günden Beri Devam Eden Çekiş Gücü Sorunu

31 Ağustos 2025 12:07

Philips Süpürge Aniden Çalışmayı Durdurdu

25 Mayıs 2025 23:04
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Ürün Arızalı Geldi, Tamir Yerine Değişim Veya İade Talebim Karşılanmadı

17 Aralık 2025 19:42

18 Nisan 2025 18:58
Halil sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2025 15:59

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri