Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2023 20:23

14 Haziran 2022 de Philips speed Pro dikey şarjlı süpürge aldım. 2 ay sonra cihazın motor mekanik dişlisi kırıldı. Ankara Kızılay'daki yetkili servis olan Volkan Elektronik tamire verdim. Yapıldı diye 2 gün sonra teslim edildi. Cihazı evde denerken tekrar kırıldı. (Yapıldığına inanmıyorum bu kadar kısa sürede kırılması imkansız) 2. Gitmemde Garanti kapsamına girmiyor diyerek benden 380 TL talep ettiler.
Bir de süpürge çalışırken kendi kendine devrini düşürüp tekrar geri yükseltiyor. Volkan Elektronik bir sorun gözükmüyor diyor fakat sorun hala devam ediyor. Ürünün geri iadesini talep ediyorum.

02 Mart 2023 19:13

Philips SpeedPro dik şarjlı süpürgemi İkinci kez fırça mekanik dişlisi arızasının yapılması için Volkan Elektroniğe götürdüm. Bugün teslim almaya gittim. Arıza giderilmemiş fakat arıza giderildi diye bana ürünü teslim ettiler. 1 ay önce garanti kapsamındayken şimdi nasıl garanti kapsamında olmaz. 380 TL ücret talep ettiler. Ürünümün değişmesini talep ediyorum.

profile profile profile
03 Mart 2023 18:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili gerekli kontrolleri yapıyoruz. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

08 Mart 2023 11:10

Sayın G., Fırça kısmına takılan kıl, tüyler temizlenmediği zaman mekanizmayı durdurmaktadır. Kullanıma bağlı olarak sık sık fırça kısmını temizlemeniz gerekiyor. Fırça kısmı temizlenmemesi durumunda, mekanizmayı zorlayarak, deforme olmasına sebep olmaktadır. İlgili durum garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden ücret dahilinde destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Zeynep
17 Mart 2023 12:42

Merhaba fırçaya takılan kıl tüy gibi cisimleri her kullanımdan sonra temizliyoruz. Buradaki sorun o mekanizmayı döndüren kısımda. 380 TL verip yaptırdığımda yine garantisi yok yine kırılacak. Ürününüz hatalı maalesef. Philips e hiç yakıştıramadım. Servisten aldığım hizmet ise çok kötü. Yapılmamış tamirleri yaptık diye yazmakta neyin nesi oluyor. Yalan dolanla bu iş yürümez. Çevremdeki herkese ve takipçilerime Philips deneyimlerimi anlatarak ürünlerinizi almamaları gerektiğini anlatacağım. Binlerce müşteri kaybediyorsunuz böyle yaparak.

Servis Sonrası Süpürge Fırçası Arızası Devam Ediyor Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

26 Ağustos 19:47
servis-sonrasi-supurge-fircasi-arizasi-devam-ediyor-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-1.pdf

Kendi Kendine Çalışan Süpürge Mağduriyeti

04 Kasım 23:13