Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Servis Sonrası Ütüm Bozuldu!

16 Aralık 2023 10:31

Philips buharlı ütümü 2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Sap kısmında çatlaklar olduğu için servise verdim. Bir ücret karşılığında değişimi yapıldı. Ancak servisten geri aldığımda ütümün tüm ışıkları sırası ile yanıyor ve ısınmıyordu. Bu şekilde bir arızası yoktu. Servise geri getirdim. Bir açıklama yapılmadı. Elektronik cihazlar olabilir kartı yanmıştır dediler. Ancak böyle bir problemi yoktu ve servis dönüşü bozuldu ve çalışmıyor, sap montesi düzgün yapılmamıştı.

26 Aralık 2023 11:26 (Şikayetten 10 gün sonra)
Yeşim
Yeşim
27 Aralık 2023 15:08

Yaşanan problemden sonra aynı Philips yetkili servisine geri götürdüm. 10 gün içinde sürekli aramama rağmen benim ütüme sıra gelmedi. En son dün eşim teslim aldı sap değişimi yapılırken temassızlık olmuş. Kendi hataları olmalarına rağmen bir özür dilemediler. Daha sonra eşim çalışıp çalışmadığına bakmak için yetkili servisin yanında kontrollerini yaptırmış. Su haznesinde su dolu bir şekilde göndermişler eve geldiğinde bütün ütüm su içindeydi. Daha ne kadar bozabilirsiniz ki bir makineyi. Philips'ten çok memnundum ancak bu şekilde yaşananlardan sonra her yere gerekli şikayetleri yapacağım.

28 Ocak 2024 21:20

17 Temmuz 2023 11:10

04 Aralık 2023 15:01
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Azur Elite Ütülemiyor

20 Temmuz 2024 12:25
Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri P&S Elektronik Ltd. Şti. Philips Servisi Bursa/Osmangazi

13 Şubat 2024 16:33