Philips Ev Aletleri Şarjlı Makinemin Plastik Kısmı Kırıldı Garanti Kapsamıyormuş!

26 Temmuz 2023 14:22

Philips SpeedPro Max marka şarjlı süpürge aldım, 1 ay kullandım ve tam kullanırken boru kısmında plastik yerden kırıldı, ürünün garantisi var kırılan parça garanti kapsamına girmiyormuş bu ürünün neresi garanti kapsamına giriyor? Ürün düşmedi bir yere çarpmadı süpürge yaparken elimde kaldı. Çok kötü bir ürün müşteri hizmetleri insanı tersliyor yetkili servis mal satma peşinde tüketici haklarında görüşeceğiz.

27 Temmuz 2023 06:43

Philips Xc7043 dik şarjlı ürün aldım bir ay kullandım plastik aparatifi kırıldı kendiliğinden garanti kapsamına girmiyor Muş sadece motor kısmı giriyomus biz Philips felaketi olduk. Philips alacak sakın almayın Ürünün markasına aldanmayın sizde Philips felaketi olmayın. Paranızı çöpe atmayın

26 Temmuz 2023 15:15

Herkes bildirim olsun Philips iyi bir ürün değil kaliteli bir ürün değil kesinlikle belirtiyorum ürün elimizde kırıldı üretim hatası var ve hatalarını kabul etmiyorlar yere düşse bir yere çarpsa kullanıcı hatası olduğunu bilir kendimizi anlatma gereksinimi duymayız yenisini alırız bizi enayi yerine koymayınız. Philips almayınız

28 Temmuz 2023 14:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Güler, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Kaydınız sistemimizde açık olup mail kanalı üzerinden üzerinden tekrar ulaşabilirsiniz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Recep

Aynısını biz de yaşadık. Philip in problemli ürünü bu süpürgeler.

Philips Ev Aletleri Şarjlı Dikey Süpürge

21 Haziran 2023 22:21
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 13:49
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri