Philips Ev Aletleri Şarjlı Dikey Süpürge

21 Haziran 2023 22:21

Philips SpeedPro max dikey süpürge almıştım yaklaşık 4 ay oldu. 10 gün önce süpürürken bir anda boru kısmından kırıldı garantiyle iletişime geçtik yetkili servis yönlendirildi fakat garanti kapsamıyormuş ve biz kendimiz yaptırdık. 1 hafta geçti. Yapılan yerindeki aparatı bir anda düştü. Süpürge çalışmıyorken düştü. Böyle bir markanın bu şekilde ürününün garanti kapsamaması çok garip, alırken o kadar hevesle almıştım çok övüldü çevremdekilere de tavsiye etmiştim ama bu şekilde çok pişman oldum. Garanti ne ise yarıyor o zaman söyler misiniz.

03 Temmuz 2023 16:36 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Ev Aletleri Şarjlı Makinemin Plastik Kısmı Kırıldı Garanti Kapsamıyormuş!

Senol
26 Temmuz 2023 14:22

Nihan
23 Aralık 2023 21:51
PHILIPS Ev Aletleri Philips Speed Pro Max Dikey Süpürge Borusu Çok Çabuk Kırılıyor

Melis
30 Kasım 2023 13:29