Nursel sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 18:18

Nisan 2023 de aldığım Philips HD9285/96 Airfryer cihazını talimatlarındaki gibi karbonat ve suyla temizlememe rağmen (rezistans kısmı açık olduğu için temizliği çok zor zaten) rezistans kısmında paslanmalar, alt kızak kısmında ise oksitlenmeler gerçekleşti. Şikayet var da ne yazık ki bu şekilde pek çok şikayet mevcutmuş, herkes yanlış kullanmış olamaz değil mi? Marka da hepsine kullanıcı hatası diyerek sorumluluk almıyor anladığım kadarıyla. Garantisi mevcut, sorunumun İvedilikle çözülmesini talep ediyorum. Aksi halde sorunumu tüketici heyetiyle çözmek zorunda kalacağım.

16 Şubat 2024 15:59 (Şikayetten 21 gün sonra)

Sayın E., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 12:14

Philips Airfryer HD9285/96 XXL Pişirme Haznesi Kaplamaları Bozuldu!

25 Haziran 11:11
Ebru sonuçtan memnun

20 Aralık 2023 17:13
"Merhaba mecbur prosedürlerine uymak zorunda kaldım servise götürdüm 10 gün içinde incelenip dönüş yapılacak dendi. 1 hafta içinde incelenip yeni ürünle değişim sağladılar. Bakalım bu ürün inşallah sağlamdır. Beni arayan olmadı genel merkez olarak sadece verdiğim Bakırköy servisi yeni ürün geldi gelip alabilirsiniz dedi aldım. Sonuç olarak yeni ürünle değiştirdiler teşekkürler"
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Airfryer: Garanti Kapsamı Ve Yüksek Tamir Ücreti Sorunu

20 Aralık 2024 18:06