İsmail sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 09:06

Ekim ayında (29.10.2023) Teknosa (Bursa Carrefour SA) marketten Philips hava temizleyici satın aldık. Cihazda sola dönüş manevrasını yapmakta iken ses gelmeye başladı. 07.02.2024 günü servis kaydı açarak Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde yetkili servis olan global elektrik makine isimli servise cihazı bıraktık. Ancak kendilerine göre bir açıklama olarak 09.02.2024 günü ancak servis açtılar ve cihazda sorun olmadığını söylediler. Kendilerine WhatsApp üzerinden video kaydı gönderdim. Buna rağmen servisteki elemanlar videonun ustaya gösterildiğini herhangi bir sorun görmediğini ve yeniden bakma gereği duymadığını belirterek 14.02.2024 günü cihazımı tamirsiz geri verdiler. İlgili videoyu buraya ekliyorum. Gece uyurken böyle bir ses ile bizi baş başa bırakan Philips'i kınıyorum. Bu ürün ve video ile de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Ayıplı ürününün arkasında durulmuyor.

profile profile
28 Şubat 2024 15:30 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın S., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Sizin adınıza servisimizle görüşme sağlanacaktır. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Lütfullah

Merhaba, Süreç nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz? Aynı sorun benim cihazımda da oluştu ve büyük ihtimal aynı süreci yaşayacağım

Burçak sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 10:28
PHILIPS Ev Aletleri Philips Ürüne Filtre Sağlamıyor
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Hava Temizleme Cihazı Sorunu!

19 Temmuz 2023 17:04
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 17:43
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri