12 Temmuz 2024 09:28

Trendyol üzerinden Philips Ev Ürünleri satıcısından yeni almış olduğum Philips LatteGo 4400 serisi tam otomatik kahve makinesi, maksimum mililitre seçimlerinde dahi standart bir kahve bardağının yarısını doldurmuyor. Müşteri hizmetleri ile görüşme sağladığımda servise götürmem gerektiği söyleniyor. Henüz bir haftalık olan kahve makinesini yeni denemiş ve yalnızca 2-3 kahve yapmış olmama rağmen bu ürün nasıl servislik olabilir? Sıfır olduğundan ve marka ile satıcıya güvenerek sipariş veriyoruz, sonrasında iade etmek için değil fakat ürün bozuk olduğundan servise gönderip ürünün açılarak sonrasında farklı sorunların çıkması yerine ürünüm için iade talebi oluşturdum.

07 Ağustos 2024 15:47

Trendyol üzerinden Philips Ev Ürünleri satıcısından almış olduğum Philips lattego 4441/50 serisi tam otomatik kahve makinesi, maksimum mililitre seçimlerinde dahi standart bir kahve bardağının yarısını doldurmuyordu. Ücret iadesi yapılması adına ürünümü 15 gün ücretsiz iade kapsamında iadeye yolladım. İade sürecinde inceleme yapılması gerektiği bu incelemenin 21 iş gününü bulabileceği söylendi. Bugün itibariyle inceleme sonlandı ve bana gönderilen yanıt ise üründe üretimde herhangi bir sorun olmadığı ürünün tarafıma tekrar gönderileceği oldu. Fotoğraflarda da ilettiğim gibi bu makine max ml seçimlerinde dahi bir bardağın yarısını bile doldurmuyor ne demek herhangi bir sorun yok. Bir sürü para vererek ürünü satın alıyoruz. Kusurlu ürün gönderimi yapılmaması gerek üstüne üstelik zararın da karşılanması gerekirken mağdur ediliyoruz. Ürün tarafıma ulaştığında gerekli yasal süreci başlatacağım.

Ek
Ek
12 Temmuz 2024 09:58 (Şikayetten 30 dakika sonra)

01 Kasım 2023 11:39
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Beklentimi Karşılamadı Süt Köpürtmüyor Ve Servis Çözüm Sunmuyor

03 Eylül 2025 11:32