PHILIPS Lattego 5400 Serisi Makinede Kahvelerden Yanık Kokusu Geliyor

18 Kasım 2023 17:26

Philips lattego 5400 serisi kahve makinesini Trendyol'dan aldık. Birkaç kullanım sonrasında yanık kokusu geldi kahvelerden. Servise götürdük. Halledildi denilerek haber verdiler. Aldık geri getirdik. Birkaç kullanımdan sonra yine aynı sorun başladı. Yeniden servise götürdük. Makinede bir problem olmadığını, fazla kavrulmuş kahve kullandığımız için böyle olduğunu söylediler bize her ne kadar oldukça mantıksız gelse de peki dedik aldık makineyi eve getirdik. Sadece ilk iki kahveden sonra yine yanık kokusu geldi. Aldığımıza bin pişman olduk. Bir de ilk zamanlar eşe dosta alın aldırın dedik hatta bizimle tavsiyemizle bir akrabamız da aldı makineden. Bana bu konuda acil bir şekilde yetkili kişilerce geri dönüş yapılmasını rica ediyorum!

23 Kasım 2023 17:59 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolleri yapabilmemiz adına hangi yetkili servise başvurduğunuzu iletmenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Sema

Merhaba sorunu halledebildiniz mi? Ben de 1 hafta önce aldım, kullanıyorum ama en başından beri yanık kokusu var. İade kabul edilse ederim ama kullandım da. Trendyol üzerinden aldım bende.

Mihrican
06 Ocak 22:51