PHILIPS Ev Aletleri Philips HD9875/90 Airfryer Aldım Hemen Arıza Verdi Hiç Kullanamadım

26 Ocak 2024 11:445.545

Hepsiburada satıcısından Philips Philips HD9875/90 7000 Serisi Airfryer Combi XXL Connected marka ürün aldığım aldığımdan beri E11 hatası verdi. Ürün kullanıldığı için servis ilgilenecek dendi ürünü 2023 yılı 14 Kasım da satın aldım aralık ayında servise verdim. Servis değişim raporu yazdı. Bugün 2024 yılı 24 Ocak hala değişim için beklemekteyiz. Üründen 3 ay faydalanamamış oldum. Müşteri memnuniyeti için değişim HD9875/90 değil de HD98780/90 modeli ile değişim yapılmasını rica ediyorum.

21 Şubat 2024 14:33 (Şikayetten 26 gün sonra)

Sayın Meriç, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Yetkili servisimiz tarafından cihaz değişimi yapılmış olup herhangi bir sorunuz olması durumunda, destek hattımıza ulaşabilirsiniz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Hatice
21 Şubat 2024 15:34

Bana ulaşım iletişim sağlanmadı tam 3 aydır bekliyorum üründen faydalanamıyorum. Bu mağduriyetimi müşteri memnuniyeti düşünülerek 1000 TL fark olan termostatlı ürünle değiştirmenizi talep ediyorum. Aradaki ücret farkını ödeyeceğim

PHILIPS Ev Aletleri Philips HD9880/90 7000 XXL Air Fryer 9003 Arıza Kodu

24 Aralık 2023 18:448.399

9 Aralık 2023 tarihinde MediaMarkt Kağıthane şubesinden aldığım Philips HD ...

1 Yorum

Tümünü Gör
Aldığım Bütün Philips Ürünlerinde Sorun Yaşadım

Aldığım BütünPhilips Ürünlerinde Sorun Yaşadım

Süleyman
Philips Airfry Üst Kapak Erimesi

Philips AirfryÜst Kapak Erimesi

Cahit
Philips XXL Airfryer Duman Sorunu!

Philips XXLAirfryer Duman Sorunu!

Esra
Philips Ev Aletleri  Acil Çözüm İstiyorum!

Philips EvAletleri  Acil Çözüm İstiyorum!

Aleyna
Philips Airfrey Kapak Kapanmama Problemi