Melike sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfryer Hd9285/96

01 Mayıs 2024 15:38

6 Kasım 2023 tarihinde Philips Airfryer HD9285/96 5000 serisi XXL Connected ürününü satın aldım. Ancak ürünün çekmecesinin yanından buhar sızdırması nedeniyle yetersiz pişme sorunu yaşadım ve bu sebeple servise başvurdum. Servis, sorunu tespit ederek çekmeceyi değiştirdi; ancak sorun devam etti. Ürünü tekrar servise götürdüm ve bu sefer buhar çıkışının normal olduğu ifade edildi. Buna karşın Philips müşteri hizmetlerine yaptığım başvuruda, buhar çıkışının ürün için normal olmadığı bilgisi verildi. Şu anda ürünüm hâlâ serviste ve ben, ürünün hatalı üretimden kaynaklandığını belirtmeme rağmen servis, değişim için gerekli işlemleri yapmıyor. Bu konuda firmanın gerekli hassasiyeti göstererek ürünün değiştirilmesini talep ediyorum.

02 Mayıs 2024 11:12 (Şikayetten 19 saat sonra)
Melike
Melike
02 Mayıs 2024 11:50

Merhaba ilk olarak 1. Ayda Taç elektronik olan servise verdim ilgili sorun için çekmece değişti sonra aynı sorun devam ettiğine dair servisteki bayan ile görüştüm bu durum normal cihazınızda bir sorun yok dedi, sorun olmayan cihazın neden ilk olarak çekmecesi değiştirildi diye sordum cevap veremediler, daha sonra müşteri hizmetlerini aradım bana bir de diğer servise götürmemi söylediler, Sakarya Merkez Elektronik/ Fatma Ceylan şu an hala cihaz ilgili serviste ve cihazda hiçbir sorun olmadığını belirttiler ben airfrey de sorun olduğunu belirtsemde bir çözüme ulaştırılmadım. Gereğini önemle bekliyorum, teşekkürler.

Emin sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 15:04

PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfryer Hatalı Ürün

06 Aralık 2023 13:48
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 11:41
Philips HD9285/96 Airfryer Buhar Çıkarıyor

Philips Airfryer HD9285/96 XXL Pişirme Haznesi Kaplamaları Bozuldu!

25 Haziran 2025 11:11
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 14:42

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri