24 Temmuz 2024 11:1013.043

Yaklaşık bir buçuk yıl önce muadillerine göre daha pahalı olan; Philips Marathon Ultimate xb9185/07 elektrikli süpürge aldım ancak bu en pahalı olan modelin kronik bir hatasının olduğu kullanıcıları, yorumlar ve şikayetler sayesinde öğrendim. Durup dururken bozulan bir ürün ve ne yaparsanız yapın çalışmıyor. Kronik hatası olan bu ürünün piyasadan toplanılması gerektiğine inanıyorum zira onca para veren kullanıcılar neden bozuk bir ürün kullanmak zorunda kalsınlar ki. Beşte biri fiyatına daha sağlam ürünler dururken.

24 Temmuz 2024 12:49 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için oldukça değerli olduğunu belirtmek isterim. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Yorumlar(6)

18 Ocak 2025 12:25

Nasıl çözdüler acaba sorunu çözebildiler mi bizde de aynı sorun var

18 Kasım 2024 11:26

Benimde aynı ne sonuç aldınız yapıldımı sorun ne

8 Ekim 2024 06:20

Çok kötü bir süpürge her gün bir yeri sorun çıkarıyor. Çok pişman oldum bunu aldığıma.

Aysenur
24 Ağustos 2024 17:02

Aynı sorun bende de var hatta videolu şikayet ekledim sanki biz kendimiz bilerek yapıyoruz o kadar para verip ürün al sonra ürünü kullanama.

Arzu
26 Temmuz 2024 14:12

Aynı ürün bende de var. Bir yıl önce aldım. Aynı şekilde ışık yanıp sönüyor ve çalışmıyor. Bursa da ki servisler telefonları açmıyor bile. Ben hukukçu olduğum için tüm yasal yollara başvuracağım elbette. Daha garanti süresi bile bitmedi.

Halim
25 Temmuz 2024 10:08

Merhaba, Bende aynı ürünü aldım ve daha açar açmaz aynı sorunla karşılaştım. Serviste ürün. Servise verirken sorunu uygulamalı olarak onlara da gösterdik. Beş gün sonra aradığımda testlerin devam ettiğini ama bir sorun tespit edemediklerini söylüyorlar. Sizin sorununuz çözüldü mü acaba?

Philips Ev Aletleri Süpürge Kronik Arıza

26 Temmuz 2024 23:079.754

Yaklaşık bir yıl önce muadillerine göre daha pahalı olan; Philips Marathon Ultimate xb9185/07 elektrikli süpürge aldım a...

1 Destek4 Yorum

Philips Ev Aletleri Artık Eski Kalitesine Sahip Bir Marka Değil

13 Şubat 2024 18:166.983

Philips Marathon Ultimate xb9185/07 marka elektrik süpürgesi satın aldım ve ilk üç gün içerisinde arıza yaptı. Tamir edi...

Tümünü Gör
Philips Ev Aletleri Yedek Parça Orijinali İle Uygun Değil

Philips EvAletleri Yedek Parça Orijinali İle Uygun Değil

Nurgül
Philips Elektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

PhilipsElektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

Nazlı
Philips Süpürgeyi Kapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Philips SüpürgeyiKapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Neslihan
Philips Ev Aletleri Süpürge Arızası

Philips EvAletleri Süpürge Arızası

Fatma
Philips Ev Aletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Philips EvAletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Erdal
Philips Süpürge Tekerleri Kırıldı!

Philips SüpürgeTekerleri Kırıldı!

Ridvan