Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Çakma Adaptör Gönderdi

PHILIPS Ev Aletleri Philips Çakma Adaptör Gönderdi
04 Mayıs 2024 10:26

Philips marka ac1711/10 marka hava temizleme cihazı aldım adaptörü bozuldu bende Etimesgut Aydın ticaret Philips yetkili servise götürdüm. Garanti kapsamında adaptörü değiştirdiler ama orijinal adaptör yerine markası belli olmayan ve amperi orijinaline göre düşük bir adaptör yolladılar. Servis ile görüştüğümde biz istedik onlar bize bunu göndermişler dendi. Bu kadar saçma bir iş yapılamaz. Resmen hakaret etmek istiyorum.

06 Mayıs 2024 14:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu hakkında sizin adınıza ilgili departmanımızla görüşme sağlanacaktır. Beklemenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

06 Mayıs 2024 17:48

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili sizin adınıza görüşme sağlanmış olup, cihazınız içinse servisimiz tarafından yeni bir adaptör siparişi verilmiştir. Adaptör temin edikten hemen sonra tarafınıza servisimiz tarafından bilgi aktarılır. Beklemenizi rica ederim. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Değişim Kararı Çıkan Ürünüm Bir Aydır Teslim Edilmiyor!

06 Ağustos 12:07
degisim-karari-cikan-urunum-bir-aydir-teslim-edilmiyor-3.pdf
degisim-karari-cikan-urunum-bir-aydir-teslim-edilmiyor-2.pdf
degisim-karari-cikan-urunum-bir-aydir-teslim-edilmiyor-1.pdf
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 08:09
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Etimesgut Aydın Elektronik Mağduriyeti

19 Ağustos 2024 22:12