Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Batarya Sorunu

PHILIPS Ev Aletleri Philips Batarya Sorunu
23 Temmuz 2024 18:51

Philips marka dikey süpürgenin bataryası daha bir sene dolmadan çalışırken birden bitti. Şarja taktığımda i10 hatası veriyor. Teknosa'ya gittim, sordum; batarya garanti kapsamına girmiyor. İnanmadım, Philips yetkili servisine gittim, aynı şeyi yetkili serviste söyledi. Batarya garanti kapsamında değil dedi. Şöyle bir durum da var: Eski bataryayı göndermeden yeni bataryayı da göndermiyorlar. Batarya fiyatı ise en düşüğü 4500 TL. Süpürgenin adı Aqua Trio Cordless 9000 serisi. Almayı düşünenler iyi düşünsün, alalı 1 yıl bile olmadı.

24 Temmuz 2024 09:51 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Cihazın bataryaları kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

26 Temmuz 2024 12:16

Batarya talimatlara göre kullandım hor kullanma vs olmadı Cihazı alalı daha 1 yıl olmadı 6 ayda bir batarya mı alacağım bu mu sizin müşteri memnuniyetiniz

Dilan

İyi ki bu yorumları okudum neredeyse alıyordum hem de 2 tane anneme ve kendime sürekli o plastik parçanın kırılması ve mühendislik hatası olması bataryanında bu şekilde olması ayrıca en itici olanda müşteri hizmetlerinin ürünün arkasında durmaması

Bahadır sonuçtan memnun değil

03 Ocak 15:40
Erdi sonuçtan çok memnun

Erdi
27 Ağustos 2024 19:07
"Gebze yetkili servisiniz sağ olsun cihaz bataryasını şoklama yerine mağduriyetimizi çözmek adına sıfır batarya ile çözdü. Kendilerine ve çağrı merkezinizden üst yetkililerle görüşme talebime istinaden bizimle sorunu çözmek adına ilgilenen ve çözüme kavuşturan, yanlış hatırlamıyorsam Merve Hanım'a ve Gebze yetkili servisinize teşekkürler."
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri